Skip to main content

Ronja predstavlja JYSK u novom videu o brendu

Datum: 22/05/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategorija: Careers & HR , People , Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Ronja nije oklijevala kada su je pitali da učestvuje u novom videu o brendu. Tako je otputovala u Dansku na nekoliko dana i bila je oduševljena što će učestvovati u videu koji treba predstaviti JYSK kao mjesto za sve. 

Kada se radio novi video o brendu, bilo je bitno stvoriti vjerodostojan prikaz onog što JYSK jeste. Tako se marketinški tim obratio JYSKovim zaposlenicima i od njih zatražio pomoć u pokazivanju da je JYSK za sve. 

Ronja Ali
Ronja Ali u svojoj prodavnici.

Ronja Ali je Store Manager u švedskoj JYSKovoj prodavnici i jedna je od zaposlenih koji učestvuju u ovom videu. 

“Mislila sam da će biti zabavno učestvovati u videu. Pa sam odmah pristala. Mnogo sam se zabavljala tokom dva dana snimanja kampanje. Upoznati kolege iz Danske i posjetiti glavni ured je bilo ostvarenje sna, a i osjećala sam se zaista ugodno sa snimateljskim timom”, kaže Ronja. 

O JYSK-u 

Otkako je Lars Larsen 1979. otvorio prvu prodavnicu, JYSK je bio široko poznat po odličnoj skandinavskoj ponudi i to je još uvijek tako. Ali novi video o brendu treba pokazati i da je JYSK za razvoj, bliskost s kupcima, skandinavsko spavanje i življenje, ljude i još mnogo toga. 

Ronja se nada da će video dovesti još više sjajnih kolega u JYSK. 

“Nadam se da će kampanja pokazati ljudima, neovisno o boji, etnicitetu i spolu, da je JYSK najbolja kompanija u kojoj možete biti i kako posvećenost može donijeti toliko mogućnosti. Kao pojedincu, divno je biti dio velike zajednice kakva je JYSK. Nadam se da ćemo moći uključiti i zaposliti još ljudi koji bi voljeli raditi ono što mi radimo svaki dan i raditi to zajedno s nama”, objašnjava Ronja. 

JYSK je za sve 

Pogledajte novi video o brendu kao i rezultat sjajno obavljenog posla mnogih JYSKovih zaposlenika. 

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenika

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. septembra pokrenuo prvi program District Manager Trainee (DMT) u Glavnom uredu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi na aluminiju i kontejnerskom prostoru

08/03/2024 - Nove inicijative proizvodnje i pakovanja smanjuju upotrebu aluminija i potrebni transportni prostor.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office