Skip to main content

Radujemo se web sajtu GOJYSK.com

Датум: 01/12/2016

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Technology

GOJYSK.comGOJYSK.com je JYSK-ov sopstveni web sajt za novosti za zaposlene i spoljne stranke, na kome ćemo da objavljujemo najvažnije i inspirišuće priče iz 19 država JYSK Nordica.

Sa hiljadama zaposlenih u 19 različitih država, uvek može da se pronađe mnogo inspirativnih priča o tome šta se događa u JYSK-u i kakav je osećaj raditi u međunarodnoj kompaniji.

Sada će mnogo ovih priča postati digitalne, sa tekstom, fotografijama i video zapisima na GOJYSK.com, objašnjava Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director u JYSK-u.

„JYSK je kompanija koja se brzo razvija i svakoga dana se događaju novi i uzbudljivi napreci u našoj velikoj kompaniji. Želimo da naše kolege mogu brzo i jednostavno da pristupe ovim pričama. Glavna prednost web sajta kao što je JYSK. com je da možemo da ispričamo ove priče dok su aktuelne, a možemo to da uradimo u digitalnom formatu koji zatim jednostavno možemo podelimo na društvenim mrežama“, dodao je.

DOSTUPAN SVIMA

JYSKnet je usmeren na JYSK zaposlene i zasniva se na radnom danu zaposlenih. Ali web sajt GOJYSK.com sa novostima javno je dostupan, tako da svi mogu da ga prate.

„Želimo otvoreno da pokažemo šta radimo u JYSK-u i kako je to raditi za nas jer se ponosimo svojom kompanijom. Dajući uvid u svakodnevicu iza izloga prodavnice, u distributivnim centrima i u kancelarijama oko nas, nadamo se da ćemo privući još više kvalifikovanih radnika“, rekao je Rune Jungberg Pedersen.

GOJYSK.com će biti dostupan u međunarodnoj verziji na engleskom i u nacionalnim verzijama na lokalnim jezicima.

GOJYSK.com

Koja je razlika između GOJYSK.com i JYSKneta?

GOJYSK.com je JYSK-ov sopstveni web sajt za novosti za zaposlene i spoljne stranke, na kome ćemo da objavljujemo najvažnije i inspirišuće priče iz 19 država JYSK Nordica.

JYSKnet će nastaviti da bude naš zajednički, privatni intranet, na kome kao zaposleni možete da pronađete sve potrebne informacije za izvršavanje vaših svakodnevnih zadataka.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office