Skip to main content

Velkommen til GOJYSK.com

Dato: 01/12/2016

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategori: Technology

GOJYSK.comGOJYSK.com er JYSKs eget, online nyhetsmedium  for medarbeidere og eksterne der vi forteller de viktigste og mest inspirerende historiene på tvers av de 19 JYSK Nordic-landene.

Med tusenvis av medarbeidere i 19 forskjellige land er det hele tiden masse av inspirerende historier å fortelle om hva som skjer i JYSK, og hva det vil si å arbeide i en internasjonal virksomhet.

Så mange som mulig av disse historiene får digitalt liv med tekst, bilder og video på GOJYSK.com, forklarer Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director i JYSK.

– JYSK er et selskap i rivende utvikling, og det skjer daglig nye og spennende fremskritt på tvers av vår vidt forgrenede virksomhet. Disse historiene vil vi gjerne gjøre så enkelt og raskt tilgjengelige som mulig for våre mange kolleger. Fordelen med et online-medium som GOJYSK.com er at vi kan fortelle historiene mens de er aktuelle, og vi kan gjøre det i en digital form som også er enkel å dele på sosiale medier, sier han.

TILGJENGELIG FOR ALLE

GOJYSK.com er målrettet medarbeidere i JYSK og tar utgangspunkt i medarbeidernes hverdag. Men nyhetsmediet er offentlig tilgjengelig, så alle er velkomne til å følge med.

– Vi vil gjerne åpent vise hva vi gjør i JYSK, og hvordan det er å arbeide hos oss, for vi er stolte av virksomheten vår. Ved å gi et innblikk i hverdagen bak butikkfasaden, på distribusjonssentrene og på kontorene rundt omkring håper vi å kunne tiltrekke enda flere dyktige medarbeidere, sier Rune Jungberg Pedersen.

GOJYSK.com blir tilgjengelig både i en internasjonal versjon på engelsk og nasjonale versjoner på de lokale språkene.

GOJYSK.com

Hva er forskjellen på GOJYSK.com og JYSKnet?

GOJYSK.com er JYSKs eget, online nyhetsmedium  for medarbeidere og eksterne der vi forteller de viktigste og mest inspirerende historiene på tvers av de 19 JYSK Nordic-landene.

JYSKnet vil fortsatt være vår felles og lukkede intranett, der du som medarbeider kan finne all relevant informasjon for å kunne utføre ditt daglige arbeid.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office