Skip to main content

Dobrodošli na GOJYSK.com

Datum: 01/12/2016

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Technology

GOJYSK.comGOJYSK.com je novi JYSK-ov internetski portal za zaposlenike i ostale znatiželjne oči.

S hiljadama zaposlenika u 19 različitih država, uvijek se može pronaći mnogo inspirativnih priča o tome šta se dešava u JYSK-u i kako je raditi u međunarodnoj kompaniji.

Sada će mnoge ove priče postati digitalne, s tekstom, fotografijama i videozapisima na GOJYSK.com, objašnjava Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director u JYSK-u.

„JYSK je kompanija koja se brzo razvija, i svakog dana dešavaju se novi i uzbudljivi napreci u našoj velikoj kompaniji. Želimo da naše mnogobrojne kolege mogu brzo i jednostavno doći do ovih priča. Prednost internet portala kao što je GOJYSK.com je da možemo ispričati ove priče dok su aktuelne, a možemo to učiniti u digitalnom formatu koji zatim jednostavno možemo podijeliti na društvenim mrežama“, dodao je.

DOSTUPAN SVIMA

GOJYSK.com je namijenjen za JYSK zaposlenike i zasniva se na radnom danu naših zaposlenih. Ali portal s novostima javno je dostupan, tako da ga svi mogu pratiti.

"Želimo otvoreno pokazati šta radimo u JYSK-u i kako je raditi za nas jer se ponosimo svojom kompanijom. Dajući uvid u svakodnevicu iza izloga trgovine, u distribucijskom centrima i u kancelarijama oko nas, nadamo se da ćemo privući još više kvalificiranih zaposlenika“, rekao je Rune Jungberg Pedersen.

GOJYSK.com će biti dostupan i u međunarodnoj verziji na engleskom i u nacionalnim verzijama na lokalnim jezicima.

GOJYSK.com

Koja je razlika između GOJYSK.com i JYSKnet?

GOJYSK.com je JYSK-ov vlastiti internetski portal za novosti za zaposlenike i vanjske stranke, na kojemu ćemo pričati najvažnije i nadahnjujuće priče iz 19 država JYSK Nordica.

JYSKnet će nastaviti biti naš zajednički, privatni intranet, na kojem kao zaposlenik možete pronaći sve potrebne informacije za izvršavanje vaših svakodnevnih zadataka.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office