Skip to main content
Preuzimanje priznanja

Prvo mesto u "100 najvećih u BiH i regionu“ !

Datum: 28/09/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards

JYSKu BiH dodeljeno priznanje za prvo mesto u kategoriji  „Trgovina na malo nameštajem, opremom za rasvetu i ostalim proizvodima za domaćinstvo u specijalizovanim prodavnicama“

U septembru je u Sarajevu po 34. put organizovan događaj „100 najvećih u BiH i regionu“ u organizaciji Poslovnih novina, a JYSK je zauzeo prvo mesto u kategoriji "Trgovina na malo nameštajem, opremom za rasvetu i ostalim proizvodima za domaćinstvo u specijalizovanim prodavnicama".

Igor Opačić, Elvis Skalić i Zlatan Bajić

Projekat usmeren na razvoj  kompanija

„100 najvećih u BiH i regionu“ projekt jedinstven je po tome što sadrži potpuno objektivne rang-liste firmi razvrstanih prema ukupnom prihodu, dobiti, izvozu i brojnim drugim parametrima poslovanja.

Želja organizatora je takođe i afirmacija kao i povezivanje uspešnih privrednika u BiH i regionu. Projekat „100 najvećih u BiH i regionu“ doprinosi razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse. Primarni ciljevi bili su istražiti faktore uspeha kompanija, rangirati ih prema različitim parametrima i promovisati njihove uspešne modele poslovanja. U sklopu projekta učestvovalo je preko 1500 firmi koje su imale priliku da se predstave se kroz medijsku i digitalnu kampanju u trajanju od nekoliko meseci.

Priznanje

11 godina poslovanja na tržištu BiH

JYSK postoji već 11 godina na tržištu Bosne i Hercegovine i u tom periodu ostvario je velike rezultate. Ove godine je prema ukupnim prihodima došao na prvo mesto u maloprodajnoj industriji sa gotovo duplo većim prihodom od drugoplasirane firme.

Na svečanoj dodeli priznanje je u ime JYSKa preuzeo Igor Opačić, Retail manager za BiH u društvu District managera Zlatana Bajića i Elvisa Skalića.

„Ovo priznanje velika je stvar za JYSK u BiH i potvrda da smo na dobrom putu i da radimo dobar posao. Imamo velike planove a fokus nam je na ekspanziji u obliku otvaranja novih prodavnica i preuređenju postojećih prodavnica prema novom 3.0 konceptu.“ zaključuje Igor.

 

 

Latest news

Jan Bøgh

Naš CEO donosi dobre vesti: Pripremanje za novu finansijsku godinu

11/05/2022 - „Radujem se finansijskoj godini 2023. i svim izazovima koje ona nosi sa sobom, a s kojima ćemo se sigurno suočiti“, piše Jan Bøgh.

PR Event

Oko sveta: CSR nagrada, PR događaji i polaganje kamena temeljca u Božurištu

06/05/2022 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Marija Živić

Od diplomskog rada do zaposlenja u JYSKu Srbija

03/05/2022 - Marija  Živić, Sales asistant iz Zaječara je za GOJYSK.com podelila svoju priču o tome kako je ostvarila svoj prvi kontakt sa JYSKom, šta je najviše veseli na novom radnom mestu te koji su joj planovi.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office