Skip to main content
Kadar sa snimanja

Prvi godišnji Store manager sastanak u online varijanti

Datum: 16/10/2020

Author: Zvjezdana Novak, Communications manager JWB

Kategorija: Strategy

Ovu godinu pamti ćemo po mnogim promenama među kojima se najviše istakla JYSKova spremnost suočiti se sa izazovom prilagođavanja novoj situaciji izazvanoj korona virusom.

Jedan od zahtevnijih projekata bila je organizacija tradicionalnog SM sastanka koji je najvažnije okupljanje u godini. Kako je prioritet zaštita zdravlja svih zaposlenih, odlučeno je da tradicionalno okupljanje u JYSK West Balkan državama bude organizovano u online varijanti. Pripreme su trajale nedeljama, a sam proces snimanja i montaže materijala bio je prilično zahtevan. Kako bi spremno ušli u novu finansijsku godinu,  CMT je uz pomoć drugih kolega prihvatio izazov u podizanju lestvice kako bi preneli i obezbedili sve potrebne informacije, proslavili postignute rezultate i inspirisali i motivisali za osvajanje novih rekorda.

Upitali smo dvoje Store managera kakve su njihove impresije nakon prvog online SM sastanka i šta im je bilo bolje, a što im je nedostajalo u odnosu na prethodne godine.

Branko Petrović SM iz radnje u Čačku podelio je sa nama:“ Što se tiče ovogodišnjeg SM sastanka mogu reći da je bio jako uspešan. Prvo što sam primetio je da je CMTu bila potrebna mnogo veća organizacija i da im je trebalo mnogo više vremena kako bi se sve pripremilo. Kao krajnji rezultat sve je funkcionisalo odlično! U odnosu na ranije godine nedostajale su mi dodatne takmičarske aktivnosti kao što su odbojka, Unlock Zagreb ili karaoke...  Sa druge strane bilo smo dosta produktivniji s obzirom da nismo gubili vreme na duža putovanja kao prethodnih godina.“

Snežana Šarčević SM iz Subotice, kojoj je ovogodišnji SM sastanak bio prvi, nije sakrivala svoje oduševljenje:“ Godišnji SM sastanak je za mene sam po sebi bio veliki doživljaj. Sama organizacija je bila odlična, sve je proteklo sjajno. Na trenutke sam imala utisak kao da smo svi zajedno u prostoriji.“

Oboje kolega istaknulo je kako im je bitno druženje sa kolegama i pre svega razmena iskustava, jednako tako da je tehnički i organizacijski sve bilo sjajno organizovano. Još jedan uspešan sastanak je organizovan, a lestvica visoko podignuta i kako kaže Snežana:“ Atmosfera je bila zaista odlična! Adrenalin je bio prisutan, a aplauzi su se orili salom.“

U svakom slučaju za novu uspešnu godinu smo spremni!

 

Latest news

Kadar sa snimanja

Prvi godišnji Store manager sastanak u online varijanti

16/10/2020 - Nakon prvog online SM sastanka spremni za nove pobede

Kristina

Od Brabranda do Kanade sa JYSKom

15/10/2020 - Ako želite da steknete međunarodno iskustvo, to nije nemoguće u okviru JYSKove organizacije. Kristina Sørensen prešla je sa pozicije u sedištu firme u Danskoj u sedište u Kanadi. Njen savet je da izrazite svoju želju ako sanjate o međunarodnoj avanturi.

Sales Attitude

Nagradno vikend putovanje: priznanje za najbolji pobednički pristup prodaji u JYSKu

13/10/2020 - Početkom novembra nas očekuje takmičenje za najbolji pobednički pristup prodaji. Ovo takmičenje traje tri meseca, tokom kojih se sve JYSK prodavnice u celom svetu takmiče u ostvarivanju najboljih rezultata prodaje. Pobednik u svakoj zemlji biće nagrađen vikend putovanjem.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office