Skip to main content
Kadar sa snimanja

Prvi godišnji Store manager sastanak u online varijanti

Датум: 16/10/2020

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Strategy

Ovu godinu pamti ćemo po mnogim promenama među kojima se najviše istakla JYSKova spremnost suočiti se sa izazovom prilagođavanja novoj situaciji izazvanoj korona virusom.

Jedan od zahtevnijih projekata bila je organizacija tradicionalnog SM sastanka koji je najvažnije okupljanje u godini. Kako je prioritet zaštita zdravlja svih zaposlenih, odlučeno je da tradicionalno okupljanje u JYSK West Balkan državama bude organizovano u online varijanti. Pripreme su trajale nedeljama, a sam proces snimanja i montaže materijala bio je prilično zahtevan. Kako bi spremno ušli u novu finansijsku godinu,  CMT je uz pomoć drugih kolega prihvatio izazov u podizanju lestvice kako bi preneli i obezbedili sve potrebne informacije, proslavili postignute rezultate i inspirisali i motivisali za osvajanje novih rekorda.

Upitali smo dvoje Store managera kakve su njihove impresije nakon prvog online SM sastanka i šta im je bilo bolje, a što im je nedostajalo u odnosu na prethodne godine.

Branko Petrović SM iz radnje u Čačku podelio je sa nama:“ Što se tiče ovogodišnjeg SM sastanka mogu reći da je bio jako uspešan. Prvo što sam primetio je da je CMTu bila potrebna mnogo veća organizacija i da im je trebalo mnogo više vremena kako bi se sve pripremilo. Kao krajnji rezultat sve je funkcionisalo odlično! U odnosu na ranije godine nedostajale su mi dodatne takmičarske aktivnosti kao što su odbojka, Unlock Zagreb ili karaoke...  Sa druge strane bilo smo dosta produktivniji s obzirom da nismo gubili vreme na duža putovanja kao prethodnih godina.“

Snežana Šarčević SM iz Subotice, kojoj je ovogodišnji SM sastanak bio prvi, nije sakrivala svoje oduševljenje:“ Godišnji SM sastanak je za mene sam po sebi bio veliki doživljaj. Sama organizacija je bila odlična, sve je proteklo sjajno. Na trenutke sam imala utisak kao da smo svi zajedno u prostoriji.“

Oboje kolega istaknulo je kako im je bitno druženje sa kolegama i pre svega razmena iskustava, jednako tako da je tehnički i organizacijski sve bilo sjajno organizovano. Još jedan uspešan sastanak je organizovan, a lestvica visoko podignuta i kako kaže Snežana:“ Atmosfera je bila zaista odlična! Adrenalin je bio prisutan, a aplauzi su se orili salom.“

U svakom slučaju za novu uspešnu godinu smo spremni!

 

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office