Skip to main content

„POMAŽEM U POSTAVLJANJU TEMELJA JYSKA U BELGIJI”

Датум: 22/03/2017

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Категорија: Expansion

Elske de Graaf je jedna od prva dva Store Managera (rukovodioca prodavnice) u Belgiji. Njen cilj je uspeh, a metod je marljivi rad.

Elske de Graaf

Faktor koji je za Elske bio presudan da se prijavi za radno mesto Store Managera bio je taj da će joj se pružiti prilika za učestvovanje u pokretanju poslovanja JYSKa u Belgiji.

„Jako mi se sviđa ideja da pomažem u postavljanju temelja JYSKa u Belgiji. Ako u mojoj prodavnici ostvarimo dobar rezultat, time stvaramo dobru osnovu za buduće prodavnice tako da JYSK može da uspe i ovde otvori mnogo prodavnica, kao što je napravio i u ostalim zemljama”, izjavila je.

Elske de Graaf

SVI SMO U JYSKU JEDNAKI

Elske je počela da radi na svom novom radnom mestu u decembru 2016. Tokom prvih nekoliko meseci svakoga dana je prelazila granicu između Belgije i Holandije da bi stigla na posao (Elske je prošla obuku za Store Managera u prodavnici u Eindhovenu u Holandiji).

Za obuku kaže da je bila poučna kao i da je u nekoliko oblasti mogla da iskoristi svoje prethodno iskustvo koje je stekla kao Store Manager u jednom od najvećih belgijskih maloprodajnih lanaca igračaka. Ali JYSK se izuzetno razlikuje od njenih prethodnih radnih mesta baš u jednoj oblasti.

„Šef je glavni - tako se radi u Belgiji. Svog šefa ne možete da oslovljavate imenom te postoji stroga hijerarhija. Ali u JYSKu to nije tako. To je bilo pravo iznenađenje”, rekla je Elske i dodala: „Ja sam otvorena osoba i volim kada sam jednaka sa svojim kolegama, tako da ovakvu kulturu u JYSKu smatram pozitivnim iskustvom.”

ODLIČNA PRODAVNICA

Elske i njene kolege trenutno naporno rade na pripremanju prodavnice u Genku da bi bila spremna za otvaranje 5. aprila.

„Pomalo je nestvarno, ali i zabavno učestvovati u izgradnji prodavnice od nule. To je prodavnica mog tima i mene, tako da jednostavno mora biti dobra”, rekla je Elske.

Ponovo posetite web sajt GOJYSK.com sledeće nedelje i upoznajte Yannick Eelen, drugu od prvo dvoje Store Managera u Belgiji.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office