Skip to main content
PLACE ME

Polica koju je dizajnirala JYSKov stažista uskoro u prodavnicama

Datum: 21/01/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Product Assortment

Polica PLACE ME, koja je dostupna u prodavnicama od kraja januara, ima zanimljivu priču: Dizajn je napravio JYSKov stažista.

Camilla
Camilla Randrup Sejr ima 23 godine i živi u Herningu, Danska.

Nacrt i ideja bivšeg stažiste su se sada pretvorili u policu koja može da se kupi u mnogim zemljama u kojima posluje JYSK. Dvadesettrogodišnja Camilla Randrup Sejr je bila stažista u JYSKovom odeljenju za liniju i dizajn u proleće 2019. Tu je dizajnirala različit nameštaj i jedan od tih dizajna je sada postao realnost.

Polica PLACE ME će krajem januara biti u prodaji u JYSKovim prodavnicama, a ovu praktičnu policu sa površinom od plavog laminata je dizajnirala Camilla tokom stažiranja. Ona se raduje što će videti policu u prodavnicama.

„Ovo je sjajan dodatak mojoj biografiji. Mislim da ću biti pomalo ponosna kada je budem videla u prodavnicama. Naravno, nadala sam se da će dizajn biti realizovan, ali nisam želela da očekujem previše“, kaže Camilla.

Četiri nedelje od ideje do proizvodnje

Stažiranje je bio deo obrazovanja koje je Camilla stekla kao dizajner nameštaja u studiju VIA Design u Herningu, Danska. Tokom stažiranja, Camilla je dobila nekoliko polaznih tačaka i inspirativnih fotografija, a zatim je dobila mogućnost da pokaže svoju kreativnost.

Nakon povratnih informacija kolega iz odeljenja, dizajn je bio spreman i zapravo nije bilo potrebno više od četiri nedelje od prve zamisli do ugovora o proizvodnji.

„Bio je to sjajan projekat u koji sam bila uključena u toku celokupnog procesa. Imala sam sastanke sa dobavljačem, na kojima smo razgovarali o svim malim detaljima, kao što su šarke i tako dalje“, kaže Camilla.

Jednostavna i funkcionalna

Nacrt
Jedan od nacrta police iz procesa dizajniranja

Zbog situacije sa koronom, konačna isporuka je odlagana nekoliko puta, ali sada je polica konačno spremna. Polica je napravljena od drveta sa površinom od laminata boje petroleja i osnovom od čelika srebrne boje.

Polica će se uklopiti u sve prostorije u kući bez obzira da li je to kuhinja, dnevna soba ili kancelarija, a to je takođe bila polazna ideja za ovu policu.

„Pokušali smo da bude sasvim jednostavna kako bi se uklopila u različite domove. Pored toga, premazali smo policu bojom laminata. Mislim da je to prilično sjajna polica koju želim i u svojoj kući“, kaže Camilla.

Latest news

Forside

JYSKova sećanja: Prvi časopis za zaposlene, prva veb prodavnica i reklamne ličnosti

24/02/2021 - Mnogo toga se dogodilo u JYSKu od kada je otvorena prva prodavnica u Danskoj 1979. godine. Za GOJYSK.com smo pogledali arhivu da bismo videli kako je JYSKov svet izgledao u prošlosti.

Gold F30

Reciklaža dušeka povećava prodaju u Ukrajini

16/02/2021 - Olakšavanje kupcima da stare dušeke odlože na recikliranje i tako dobiju popust na kupovinu novog se dokazalo kao uspešna prodajna strategija u Ukrajini.

Helsinki colleagues

Nova rutina štedi do 1 milion listova papira

11/02/2021 - Umesto štampanog lista papira, rutina za kreiranje dnevnog plana u prodavnicama sada se obavlja pomoću mobilnog telefona. Na taj način se uštedi do 1 milion štampanih stranica godišnje.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office