Skip to main content
JYSK Franchise Kuwait

Pokretanje franšize u Kuvajtu premašilo očekivanja

Datum: 11/12/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager, JYSK

Kategorija: Expansion , Franchise

Prva JYSK prodavnica u Kuvajtu se otvorila 1. novembra sa ogromnom proslavom i velikom medijskom pažnjom.

Malo je nedostajalo da peščana oluja spreči otvaranje prodavnice JYSK franšize u Kuvajtu.

Srećom, peščani vrtlog se smirio taman na vreme za proslavu, koju su mesecima unapred planirali lokalni partner JYSK franšize i tim JYSK franšize u Danskoj.

Proširenje u Kuvajtu je bilo i prvo otvaranje u zemlji za Magnusa Thorna Andersena, Franchise Coordinator (koordinatora franšiza), koji je počeo da radi u odeljenju za franšize JYSKa 1. juna 2017. godine.

„Puno sam očekivao od otvaranja u Kuvajtu, gde je prestiž veoma važan i ne štedi se na troškovima. Ali ono što sam zatekao kada sam stigao je potpuno premašilo moja očekivanja. Bilo je to neverovatno iskustvo.“, Magnus kaže.

Pre nego što je postao Franchise Coordinator, Magnus je radio u odeljenju Sales and Expansion kao Sales Coordinator (koordinator prodaje) za JYSK Švedska od novembra 2015. godine.

Tim JYSK franšiza u Kuvajtu
Sleva: Ayaat A. Morgen, Divisional Marketing Manager (menadžer marketinga ogranka); Magnus Thorn Andersen, Franchise Coordinator; Frederik Kåre Kroun, Franchise Director (direktor franšize); Faisal Ali Al Mutawa, AAW Chairman & CEO (Predsednik AAW i izvršni direktor); Georges A. Haidar, JYSK Manager, Kuwait (JYSK menadžer u Kuvajtu); Thomas Hintze, Store Manager, Denmark (menadžer prodavnice u Danskoj); i Christina Madsen, Sales Leader (vođa prodaje), Danska.


Nova uloga u Kuvajtu

Gotovo od prvog dana na svom novom poslu, Magnus je počeo da radi na proširenju u Kuvajtu. Meseci vrednog rada su se isplatili kada je prisustvovao ekskluzivnom VIP događaju 1. novembra.

„Donekle sam se osećao kao da tu ne pripadam, jer nisam poznavao nikoga na tom događaju i nisam bio siguran koja je moja uloga. Više volim kada znam tačno šta treba da radim i kada vredno radim da dostignem određene ciljeve. Ali, kada sam pronašao svoje mesto kao predstavnik JYSKa i odgovarao na pitanja u vezi sa našom kompanijom, osećao sam se sasvim dobro.“, objašnjava Magnus.

Sledećeg dana, 2. novembra, za javnost i kupce se otvorila prodavnica površine 1000 kvadratnih metara. Od tada, broj kupaca samo raste, a prodaja izgleda obećavajuće.

Saradnja preko granica

Podaci o Kuvajtu

  • Prestonica: Kuwait City
  • Broj stanovnika: 4,3 miliona
  • Valuta: Kuvajtski dinar (KWD)
  • Površina: 17818 kvadratnih kilometara

Pre otvaranja, Magnus je blisko sarađivao sa lokalnim partnerom JYSK franšize, kako bi se pobrinuo da sve bude u skladu sa JYSK pravilima i smernicama.

„Najviše sam sarađivao sa našim lokalnim partnerom franšize, Divisional Marketing Manager, Ayaat A. Morgen. Ona se pobrinula za to da imamo ogromne bilborde i novinske reklame koji su najavljivali dolazak JYSKa, sa fokusom na skandinavskom dizajnu koji je veoma popularan u Kuvajtu.“, kaže Magnus.

Sve veće medijske kuće u Kuvajtu su propratile VIP događaj na kome su učestvovali i Frederik Kåre Kroun, JYSK Franchise Director (direktor JYSK franšize) i Thomas Hintze, Danish Store Manager (menadžer danske prodavnice) i njegova koleginica Christina Madsen iz Sønderborga, koja je pomogla u postavljanju prodavnice.

Latest news

Jan Bøgh

JYSK ponovo ima rekordne rezultate

24/11/2022 - U predgovoru godišnjeg izveštaja, pod naslovom „Jake vrednosti tokom turbulentne godine“ Jan Bøgh, President & CEO (predsednik i glavni izvršni direktor) daje svoj osvrt na proteklu godinu u JYSKu.

SvetlanaKamensckaya

Novi dom je pronašao 51 kolega iz Ukrajine

22/11/2022 - Od početka rata u Ukrajini, kompaniji JYSK je glavni prioritet bio da pomogne kolegama iz Ukrajine.

Behind the scenes in Proud to be JYSK campaign

Magda, Mariana i Svante nove su zvezde JYSK-a

16/11/2022 - Nova kampanja izgradnje brenda zaposlenih pokazuje živote troje ljudi koji rade u JYSK-u: od posla i interesovanja do vremena sa prijateljima i članovima porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office