Skip to main content
JYSK Franchise Kuwait

Pokretanje franšize u Kuvajtu premašilo očekivanja

Датум: 11/12/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Expansion , Franchise

Prva JYSK prodavnica u Kuvajtu se otvorila 1. novembra sa ogromnom proslavom i velikom medijskom pažnjom.

Malo je nedostajalo da peščana oluja spreči otvaranje prodavnice JYSK franšize u Kuvajtu.

Srećom, peščani vrtlog se smirio taman na vreme za proslavu, koju su mesecima unapred planirali lokalni partner JYSK franšize i tim JYSK franšize u Danskoj.

Proširenje u Kuvajtu je bilo i prvo otvaranje u zemlji za Magnusa Thorna Andersena, Franchise Coordinator (koordinatora franšiza), koji je počeo da radi u odeljenju za franšize JYSKa 1. juna 2017. godine.

„Puno sam očekivao od otvaranja u Kuvajtu, gde je prestiž veoma važan i ne štedi se na troškovima. Ali ono što sam zatekao kada sam stigao je potpuno premašilo moja očekivanja. Bilo je to neverovatno iskustvo.“, Magnus kaže.

Pre nego što je postao Franchise Coordinator, Magnus je radio u odeljenju Sales and Expansion kao Sales Coordinator (koordinator prodaje) za JYSK Švedska od novembra 2015. godine.

Tim JYSK franšiza u Kuvajtu
Sleva: Ayaat A. Morgen, Divisional Marketing Manager (menadžer marketinga ogranka); Magnus Thorn Andersen, Franchise Coordinator; Frederik Kåre Kroun, Franchise Director (direktor franšize); Faisal Ali Al Mutawa, AAW Chairman & CEO (Predsednik AAW i izvršni direktor); Georges A. Haidar, JYSK Manager, Kuwait (JYSK menadžer u Kuvajtu); Thomas Hintze, Store Manager, Denmark (menadžer prodavnice u Danskoj); i Christina Madsen, Sales Leader (vođa prodaje), Danska.


Nova uloga u Kuvajtu

Gotovo od prvog dana na svom novom poslu, Magnus je počeo da radi na proširenju u Kuvajtu. Meseci vrednog rada su se isplatili kada je prisustvovao ekskluzivnom VIP događaju 1. novembra.

„Donekle sam se osećao kao da tu ne pripadam, jer nisam poznavao nikoga na tom događaju i nisam bio siguran koja je moja uloga. Više volim kada znam tačno šta treba da radim i kada vredno radim da dostignem određene ciljeve. Ali, kada sam pronašao svoje mesto kao predstavnik JYSKa i odgovarao na pitanja u vezi sa našom kompanijom, osećao sam se sasvim dobro.“, objašnjava Magnus.

Sledećeg dana, 2. novembra, za javnost i kupce se otvorila prodavnica površine 1000 kvadratnih metara. Od tada, broj kupaca samo raste, a prodaja izgleda obećavajuće.

Saradnja preko granica

Podaci o Kuvajtu

  • Prestonica: Kuwait City
  • Broj stanovnika: 4,3 miliona
  • Valuta: Kuvajtski dinar (KWD)
  • Površina: 17818 kvadratnih kilometara

Pre otvaranja, Magnus je blisko sarađivao sa lokalnim partnerom JYSK franšize, kako bi se pobrinuo da sve bude u skladu sa JYSK pravilima i smernicama.

„Najviše sam sarađivao sa našim lokalnim partnerom franšize, Divisional Marketing Manager, Ayaat A. Morgen. Ona se pobrinula za to da imamo ogromne bilborde i novinske reklame koji su najavljivali dolazak JYSKa, sa fokusom na skandinavskom dizajnu koji je veoma popularan u Kuvajtu.“, kaže Magnus.

Sve veće medijske kuće u Kuvajtu su propratile VIP događaj na kome su učestvovali i Frederik Kåre Kroun, JYSK Franchise Director (direktor JYSK franšize) i Thomas Hintze, Danish Store Manager (menadžer danske prodavnice) i njegova koleginica Christina Madsen iz Sønderborga, koja je pomogla u postavljanju prodavnice.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office