Skip to main content
Trenduri toamna 2019

Pogledajte tri nova jesenja trenda

Датум: 05/07/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Product Assortment

Jesenji trendovi u JYSKu nude upečatljive kombinacije u više boja, sirove dizajne i spiritualnu simboliku. „Pozdravljamo drugačiju i izazovnu jesen u dizajnu interijera“, kaže Range & Design Manager (menadžer za liniju i dizajn) Rikke Blæsild.

Rikke Blæsild
Rikke Blæsild, Range & Design Manager.

Mada JYSK neprestano pokreće nove proizvode tokom cele godine, rana jesen 2019. će nuditi nešto malo više nego inače.

U okviru kategorija JYSKovih proizvoda – kao što su posteljine, nameštaj, kućni tekstili, dekoracije, dodaci za kuhinju i kupatilo – ima dosta novosti u asortimanu kućnih lanaca.

Range & Design Manager Rikke Blæsild željno iščekuje reakciju kupaca.

„Tokom dve godine koje sam provela u JYSKu, ja, zajedno sa našim verziranim kupcima, radimo sa svrhom da dobijemo još više prepoznatljivih proizvoda u našem asortimanu. Nismo nužno bili poznati po tome da smo prvi sa novim stvarima, ali želimo da osporimo taj stav. Verujem da ćemo jesenjim proizvodima iznenaditi naše kupce pozitivno i pružiti im izazov i nadamo se da ćemo privući nove kupce“, kaže Rikke Blæsild.

Dosledan asortiman

Konkretno, strukturirani rad sa tri polugodišnja, dosledna trenda koja spadaju u više kategorija su prema rečima menadžera dizajna unapredila razvoj.

„Radimo na tome da naš čitavi asortiman bude dosledan, kako bi bio kupcima jednostavniji za uklapanje proizvoda na različite načine. Tako da izgleda dobro kada kombinujete jastuk i ćebe sa komadom nameštaja ili dekorativnim artiklom“, kaže Rikke Blæsild.

U ranoj jeseni, JYSK će se više fokusirati na izbor novosti pomoću kampanje „Noviteti“.

Ovo su jesenji trendovi

(Slike služe isključivo za inspiraciju. Nisu svi proizvodi dostupni u svim zemljama)

Reflexion

REFLEXION

Sa REFLEXION trendom, spiritualnost pronalazi put do naših domova. Dobijanje inspiracije iz astrologije, Meseca sa njegovim menama i celog sunčevog sistema nam služi kao izvor inspiracije.

Zemljana tekstura inspiriše materijale sirovog izgleda i nejednakog završnog rada. Kamen pruža dekorativnu funkciju i daje proizvodima primitivni, neobrađeni izgled.

Boje su neutralne u hladnim i toplim nijansama. Zemljane nijanse zauzimaju centralno mesto u kom glina, terakota i pesak igraju glavne uloge u definisanju nijansi ovog trenda.

The Next Wave

THE NEXT WAVE

Potreba za novim počecima je centralna za THE NEXT WAVE, koji istražuje nova mesta koje ljudska ruka još nije dodirnula.

Usmeravanjem na ručno izrađene i sirove dizajne, ovaj trend koristi rustične teksture spojene sa industrijskom obradom.

Kada pričamo o bojama, okean nudi veliki spektar plavih i zelenih boja. Podvodne nijanse, nijanse u blizini vode i sada u vodi daju ovom trendu prirodni izražaj.

Memphis

MEMPHIS

Razigrani univerzum, trend MEMPHIS privlači pažnju upadljivim i šarenim dizajnima. Predstavlja prostor zabave naspram strogih i ravnih linija minimalizma, a inspiraciju dobija iz stila Art Deco, avangarde iz 1930. godina i nemačkog Bauhaus stila.

Površine i materijali, koji su glatki i jasni, ukrašeni su dizajnima koji ponovo oblikuju jednostavnu i klasičnu geometriju uz upečatljivi pristup. Oblici – krugovi, polukrugovi i pravougaonici – igraju se različitim veličinama na zidovima, podovima i dekorativnim artiklima.

Blokiranje boje je obeležje trenda MEMPHIS. Iznenađujuće kombinacije palete sa bojama i nijanse u nijansi oživljavaju ovu uzbudljivu temu.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office