Skip to main content
Trenduri toamna 2019

Pogledajte tri nova jesenja trenda

Datum: 05/07/2019

Od strane: Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Product Assortment

Jesenji trendovi u JYSKu nude atraktivne kombinacije boja, grubi dizajn i duhovnu simboliku. „Pozdravljamo alternativnu i izazovnu jesen u dizajn enterijera“, kaže Rikke Blæsild, Range & Design Manager (menadžer asortimana i dizajna).

Rikke Blæsild
Rikke Blæsild, Range & Design Manager.

Iako JYSK kontinuirano lansira nove proizvode tokom cijele godine, početkom jeseni 2019. godine će se ponuditi nešto više nego obično.

Unutar mnogih JYSKovih kategorija proizvoda - kao što su posteljina, namještaj, kućni tekstil, dekoracije, kuhinjski pribor i kupatilo - planirani su mnogi noviteti.

Range & Design Manager Rikke Blæsild jedva čeka da vidi kako će ih kupci dočekati.

„Tokom dvije godine koje sam provela u JYSKu, ja, zajedno sa našim iskusnim kolegama iz Nabave, sam radila sa svrhom da dobijemo još više prepoznatljivih proizvoda u našem asortimanu. Nismo nužno bili poznati po tome što smo prvi sa novim stvarima, ali želimo da osporimo takvo mišljenje. Uz jesenje novitete, vjerujem da ćemo iznenaditi i pozitivno izazvati naše kupce te se nadam da ćemo privući i nove kupce“, kaže Rikke Blæsild.

Koherentan asortiman

Konkretno, strukturirani rad s tri polugodišnja, dosljedna trenda koji prelaze kategorije, prema menadžeru dizajna, gurnuo je razvoj naprijed.

“Puno radimo na tome da cijeli naš asortiman bude koherentan, tako da kupcima olakšamo kombinovanje proizvoda na različite načine. Tako da izgleda dobro kada kombinujete jastuk i deku sa komadom namještaja ili dekorativnim predmetom”, kaže Rikke Blæsild.

U ranu jesen, JYSK će se dodatno fokusirati na izbor novih artikala sa kampanjom "Noviteti".

Evo jesenjih trendova

(Fotografije služe samo za inspiraciju. Nisu svi proizvodi dostupni u svim zemljama.)

Reflexion

REFLEXION

Sa REFLEXION trendom, duhovnost ulazi u naše domove. Nadahnuće iz astrologije, Mjesec sa svojim promjenjivim fazama, i cijeli Sunčev sistem služe kao izvor inspiracije.

Zemljane teksture inspirišu materijale prirodnim izgledom i neravnomjernom završnom obradom. Kamen daje dekorativnu crtu koja proizvodima daje primitivni, netaknuti izgled.

Boje su neutralne u hladnim i toplim tonovima. Zemljani tonovi zauzimaju centralnu poziciju sa prašnjavom glinom, terakotom i pijeskom koji igraju važnu ulogu u definisanju nijansi ovog trenda.

Next Wave

NEXT WAVE

Potreba za novim počecima je ključna za NEXT WAVE, koji istražuje nova mjesta netaknuta ljudskom rukom.

Fokusirajući se na grubo izrađene i sirove dizajne, ovaj trend koristi rustične teksture kombinovane sa industrijskim izgledom.

Govoreći o bojama, okean nudi mnoštvo plave i zelene. Nijanse ispod vode, blizu vode, a sada i u vodi daju trendu njegov prirodni izgled.

Memphis

MEMPHIS

MEMPHIS trend kao razigran univerzum privlači pažnju svojim privlačnim i šarenim dizajnom. On predstavlja zabavan prostor u kontrastu sa strogim i ravnim linijama minimalizma, a ima crte ArtDecoa, avangarde iz 1930-ih i njemačkog stila Bauhaus.

Glatke i čiste površine i materijali ukrašeni su dizajnom koji promišlja jednostavnu i klasičnu geometriju svojim živahnim pristupom. Oblici – krugovi, polukrugovi i pravokutnici - igraju se skalom na zidovima, podovima i ukrasnim predmetima.

Blokiranje boja je zaštitni znak trenda MEMPHIS. Iznenađujuće kombinacije paleta boja i tonovi-u-tonovima daju život ovoj vibrantnoj temi.

Latest news

Pregled kuhinje

Kuhinja dobija više pažnje u JYSKu

15/07/2019 - Nova dekorativna dodatna oprema za kuhinju će dobiti više prostora u JYSKovim prodavnicama. „Postigli smo veliki uspjeh s našim dekorativnim artiklima, a sada ćemo se fokusirati i na proizvode za kuhinju i stolne komplete", kaže purchaser (odjel Nabave) Tina Nymann.

Best of #GOJYSK_preview

NAJBOLJE OD #GOJYSK – Jun 2019.

12/07/2019 - Pogledajte neke od najboljih objava na Instagramu za protekli mjesec.

preview

JYSK je najbolji poslodavac širom Evrope

10/07/2019 - U nekoliko zemalja, JYSK je osvojio nagradu AON-a za najboljeg poslodavca u konkurenciji sa drugim poznatim kompanijama.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office