Skip to main content

Pet novih prodavnica u jednom danu

Датум: 22/06/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: Expansion

JYSK je zauzet otvaranjem novih prodavnica širom sveta. U četvrtak, 31. maja, JYSK je otvorio pet novih prodavnica u pet različitih zemalja.

Stanovnici Budimpešte u Mađarskoj, Kijeva u Ukrajini, Malackija u Slovačkoj, Vasteberge u Švedskoj i Bistrice u Rumuniji su mogli da proslave 31. maj uz otvaranje nove JYSK prodavnice.

JYSK otvara više od 120 novih prodavnica svake godine, ali je 31. maj bio poseban zbog toga što je JYSK Nordic otvorio pet prodavnica u pet različitih zemalja istoga dana.

„Navikli smo na otvaranje velikog broja prodavnica, ali je zaista posebno otvoriti toliko prodavnica u istom danu. To smo mogli da učinimo zato što je proširivanje i otvaranje novih prodavnica deo JYSKovog DNK. Naši zaposleni tačno znaju šta treba da učine da bi naši kupci imali sjajno iskustvo na dan otvaranja, a i posle njega.“, kaže Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail (Izvršni potpredsednik za maloprodaju).

2616 prodavnica širom sveta

Uključujući pet novih prodavnica, JYSK Grupa ima 2616 prodavnica širom sveta i još mnogo novih je u planu.

„JYSK odlično posluje i u narednim mesecima ćemo otvoriti mnogo novih prodavnica. Imajući to u vidu, lako možemo da kažemo da je otvaranje pet prodavnica samo još jedan uobičajen radni dan. Ali, kada se uzme u obzir ogroman napor koji moje kolege ulažu širom sveta, to je nešto na šta treba da budemo ponosni.“, kaže Mikael Nielsen, koji se nedavno vratio sa puta u Irsku, sledeću zemlju u koju će JYSK ući.

HU
Budimpešta u Mađarskoj

UA
Kijev u Ukrajini

SK
Malacki u Slovačkoj

SE
Vastberga u Švedskoj

RO
Bistrica u Rumuniji

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office