Skip to main content

Pet novih prodavnica u jednom danu

Datum: 22/06/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Expansion

JYSK je zauzet otvaranjem novih prodavnica širom svijeta. U četvrtak 31. maja, JYSK je otvorio pet prodavnica u pet različitih zemalja.

Stanovnici Budimpešte u Mađarskoj, Kijeva u Ukrajini, Malackya u Slovačkoj, Vastberga u Švedskoj i Bistrita u Rumuniji su se mogli radovati otvaranju nove JYSK prodavnice 31. maja.

JYSK otvara više od 120 novih prodavnica svake godine, ali je 31. maj poseban dan u smislu da je JYSK Nordic istog dana otvorio pet prodavnica u pet različitih zemalja.

„Navikli smo se na otvaranje mnogo prodavnica, ali je poseban osjećaj otvaranje toliko prodavnica u jednom danu. Razlog zbog kojeg smo mogli to uraditi je taj što su proširenje i otvaranje novih prodavnica obilježja kompanije JYSK. Naši zaposleni znaju tačno šta da rade da osiguraju da naši klijenti dobiju izvrsno iskustvo na dan otvorenja i nakon toga“, rekao je Executive Vice President Retail-a (izvršni potpredsjednik maloprodaje) Mikael Nielsen.

2 616 prodavnica širom svijeta

Uključujući pet novih prodavnica, JYSK ima 2 616 prodavnica širom svijeta i još mnogo koje će uskoro biti otvorene.

„JYSK-u ide izvrsno i otvorit ćemo mnogo novih prodavnica u narednim mjesecima. U tom smislu, lako je reći da je otvaranje pet prodavnica samo "još jedan dan na poslu". Ali, razmišljajući o naporu kolega širom svijeta, to je nešto na što bi trebali biti izuzetno ponosni“, kaže Mikael Nielsen, koji se nedavno vratio sa putovanja u Irsku, a to je sljedeća zemlja u kojoj će JYSK započeti poslovanje.

HU
Budimpešta u Mađarskoj

UA
Kijev u Ukrajini

SK
Malacky u Slovačkoj

SE
Vastberga u Švedskoj

RO
Bistrita u Rumuniji

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office