Skip to main content
Najljepše terase i vrtovi JYSK West Balkana

Ovo su najlepši balkoni i terase zaposlenih JYSK West Balkana

Датум:

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: People

Drugo izdanje JYSK Garden Corner takmičenja privuklo je brojne JYSKove zaposlene širom regiona, koji su pokazali kako i manji balkoni i prostrane terase, uz kvalitetan nameštaj i efektne dekoracije, postaju prave letnje oaze.

Nakon uspešnog prvog #JYSKGardenCorner takmičenja, koje se održalo prošlog leta, JYSK je i ovog jula pozvao zaposlene iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije da se pohvale svojom spoljašnjom oazom sa JYSK nameštajem i dekoracijama i osvoje odlične nagrade.

Ideja ovog takmičenja je bila podstaknuti kreativnost, međusobno se inspirisati i pokazati da je za stvaranje ugodnog i opuštajućeg prostora nekad dovoljno i samo nekoliko zanimljvih komada.

Od simpatičnih kutaka za dvoje sa pogledom na more do zelenih terasa i vrtova u kojima može da uživa cela porodica ili veće društvo, internu JYSK West Balkan Facebook grupu uskoro su preplavile inspirativne fotografije.

Ove su se godine pobednici birali u dve kategorije – velike terase i vrtovi kao i manji balkoni, a stručan žiri je na temelju kreativnosti i kvaliteta fotografija odabrao četiri srećna dobitnika.

POBEDNICI

U kategoriji Velika terasa ili bašta prvu nagradu je osvojila Danica Damjanović Živković iz Orašja, koja je udobnu baštensku garnituru upotpunila biljkama, raznim fenjerima i lampicama.

 

Даница Дамјановић Живковић
Danica Damjanović Živković
Тина Клепац
Tina Klepac

 

Druga nagrada je otišla u ruke Tine Klepac iz Kočevja, koje je uz nameštaj u prirodnim tonovima i efektne lampice, uredila terasu stvorenu za duga letnja druženja.

 

 

 

 

 

 

 

Zahvaljujući prekrasnim detaljima i razigranoj kombinaciji materijala, letnjih boja i uzoraka, prvu nagradu u kategoriji malih balkona osvojio je Slađan Beljić iz Kragujevca, a drugu Anita Glujić-Rukavina iz Zadra.

Слађан Бељић
Slađan Beljić
Анита Глуић Рукавина
Anita Gluić Rukavina

Čestitamo nagrađenima i hvala svim učesnicima, a ako tražite inspiraciju za uređenje vašeg kutka za uživanje, zavirite u veliku foto galeriju.

 

Latest news

JYSK Italy

JYSKova sećanja: Otvaranje u tri nove zemlje, ponovno otvaranje prve prodavnice i JYSK Hola slavnih

- GOJYSK.com je pretraživao arhive ne bi li otkrio kako je JYSK svet izgledao ranije. 

Piotr Padalak

Country Director za Poljsku slavi svoju 25. godišnjicu u JYSKu

- Piotr Padalak, Country Director za JYSK u Poljskoj, slavi svoju 25. godišnjicu.

Najljepše terase i vrtovi JYSK West Balkana

Ovo su najlepši balkoni i terase zaposlenih JYSK West Balkana

- Drugo izdanje JYSK Garden Corner takmičenja privuklo je brojne JYSKove zaposlene širom regiona, koji su pokazali kako i manji balkoni i prostrane terase, uz kvalitetan nameštaj i efektne dekoracije, postaju prave letnje oaze.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office