Skip to main content
Najljepše terase i vrtovi JYSK West Balkana

Ovo su najljepši balkoni i terase zaposlenih JYSK West Balkana

Datum:

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: People

Drugo izdanje JYSK Garden Corner takmičenja privuklo je brojne JYSKove zaposlene širom regiona, koji su pokazali kako i manji balkoni i prostrane terase, uz kvalitetan namještaj i efektne dekoracije, postaju prave ljetne oaze.

Nakon uspješnog prvog #JYSKGardenCorner takmičenja, koje se održalo prošlog ljeta, JYSK je i ovog jula pozvao zaposlene iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije da se pohvale svojom spoljašnjom oazom sa JYSK namještajem i dekoracijama i osvoje odlične nagrade.

Ideja ovog takmičenja je bila podstaknuti kreativnost, međusobno se inspirisati i pokazati da je za stvaranje ugodnog i opuštajućeg prostora nekad dovoljno i samo nekoliko zanimljvih komada.

Od simpatičnih kutaka za dvoje sa pogledom na more do zelenih terasa i vrtova u kojima može uživati cijela porodica ili veće društvo, internu JYSK West Balkan Facebook grupu uskoro su preplavile inspirativne fotografije.

Ove su se godine pobjednici birali u dvije kategorije – velike terase i vrtovi kao i manji balkoni, a stručan žiri je na temelju kreativnosti i kvaliteta fotografija odabrao četiri srećna dobitnika.

POBJEDNICI

U kategoriji Velika terasa ili bašta prvu nagradu je osvojila Danica Damjanović Živković iz Orašja, koja je udobnu baštensku garnituru upotpunila biljkama, raznim fenjerima i lampicama.

 

Danica Damjanović Živković
Danica Damjanović Živković
Tina Klepac
Tina Klepac

 

Druga nagrada je otišla u ruke Tine Klepac iz Kočevja, koje je uz namještaj u prirodnim tonovima i efektne lampice, uredila terasu stvorenu za duga ljetna druženja.

 

 

 

 

 

 

Zahvaljujući prekrasnim detaljima i razigranoj kombinaciji materijala, ljetnih boja i uzoraka, prvu nagradu u kategoriji malih balkona osvojio je Slađan Beljić iz Kragujevca, a drugu Anita Glujić-Rukavina iz Zadra.

Slađan Beljić
Slađan Beljić
Anita Gluić Rukavina
Anita Gluić Rukavina

Čestitamo nagrađenima i hvala svim učesnicima, a ako tražite inspiraciju za uređenje vašeg kutka za uživanje, zavirite u veliku foto galeriju.

Latest news

JYSK Italy

JYSK sjećanja: Otvaranje prodavnica u tri nove države, ponovno otvaranje prve prodavnice i JYSKova Kuća slavnih

- Portal GOJYSK.com je otišao u arhivu da bi vidio kako je svijet JYSKa izgledao u prošlosti. 

Piotr Padalak

Country Director za Poljsku slavi 25 godina u JYSKu

- Piotr Padalak, Country Director za JYSK Poljska, slavi svoju 25. godišnjicu.

Najljepše terase i vrtovi JYSK West Balkana

Ovo su najljepši balkoni i terase zaposlenih JYSK West Balkana

- Drugo izdanje JYSK Garden Corner takmičenja privuklo je brojne JYSKove zaposlene širom regiona, koji su pokazali kako i manji balkoni i prostrane terase, uz kvalitetan namještaj i efektne dekoracije, postaju prave ljetne oaze.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office