Skip to main content

Oko sveta: Ukrajina ponovo otvara prodavnicu nakon raketnog napada, a Mađarska predstavlja najmanju JYSK prodavnicu do sada

Датум: 20/06/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Awards , Careers & HR , People , Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde. 

Renovirana JYSK prodavnica se ponovo otvara u Ukrajini, jednu godinu nakon raketnog napada 

Raketni napad je pre godinu dana pogodio tržni centar Riviera Shopping Centre. U tržnom centru koji se nalazi u gradu Fontanki u regionu Odesa nalazi se i JYSK prodavnica koja je teško oštećena napadom. 

U četvrtak 11. maja 2023. godine su JYSK zaposleni ponovo mogli da požele dobrodošlicu kupcima kada su JYSK prodavnica i ostatak tržnog centra ponovo otvoreni nakon opsežne rekonstrukcije. 

„To je simbolična prilika što tačno godinu dana nakon razornog raketnog napada možemo ponovo da otvorimo celokupno nanovo izgrađenu JYSK prodavnicu u tržnom centru Riviera Shopping Centre u Odesi. Uz ovo ponovo otvaranje, vratili smo se na 85 otvorenih prodavnica, a toliko ih je bilo pre rata“, kaže Ievgenii Ivanytsia, Country Director za JYSK Ukrajinu. 

Ponovno otvaranje bombardovane prodavnice u Ukrajini


Najmanja JYSK prodavnica na svetu otvorena je u Mađarskoj 

Najmanja JYSK prodavnica do sada otvorena je u Budimpešti, u Mađarskoj. Sada je deo porodične igraonice MiniPolisz, u kojoj deca mogu da se igraju u smanjenom, ali potpuno izgrađenom gradu. 

„Mini-grad“ je namenjen deci uzrasta od 3 do 12 godina, a svrha je da se igraju i bave kupovinom, prevozom, negom lepote ili nečim sličnim. Uz JYSKovu pomoć sada mogu da se oprobaju i u dizajnu enterijera, te da ukrašavaju sobu u skladu sa sopstvenim idejama.  

Najmanja JYSK prodavnica do sada


JYSK Irska i JYSK Poljska dobijaju nagrade Best Employer 

JYSK Irska je dobio titulu jednog od najboljih poslodavaca u Irskoj. 

„JYSK Irska se proširio sa jedne prodavnice na njih 20 od početka svog putovanja u najzahtevnijim vremenima pandemije COVID-19. Znamo da smo najbolji, ali presudno je da naši postojeći i potencijalni zaposleni vide i primete dostignuća, sva nova radna mesta, stabilnost u sutrašnjem danu. Našli smo se među džinovima iz različitih branši, među ukupno 150 kompanija, a to je nešto na šta smo zaista ponosni i tu se nećemo zaustaviti! Ova titula je samo početak“, kaže Anastasiia Kruta, HR Manager za JYSK Ireland i UK. 

Najbolji poslodavac u Irskoj


Još jednom je JYSK Poljska stala na podijum Forbsove liste za najboljeg poslodavca godine i zauzela drugo mesto u branši maloprodaje. 

„Veliki je ponos i velika radost biti na ovom podijumu. Imamo skoro 300 stacionarnih prodavnica širom Poljske, onlajn prodavnicu i ogroman distributivni centar. Sve je to praćeno ogromnom posvećenošću na hiljade zaposlenih“, kaže Sylwia Filimon, Communications and PR Manager za JYSK Poljsku. 

Best Employers 2023 u Poljskoj predstavlja listu od 300 kompanija koje rade u Poljskoj i kojima je dodeljena titula najboljeg poslodavca zbog izuzetnih postignuća na polju ljudskih resursa. Osnova za ovu studiju je bila lista od otprilike 1900 brendova koji zapošljavaju najmanje 250 zaposlenih u Poljskoj. 

Najbolji poslodavac u Poljskoj


JYSK poziva novinare da isprobaju baštenski asortiman u Poljskoj i Rumuniji 

JYSK baštenska zabava u Poljskoj bila je jedinstven promotivni događaj tokom kog je predstavljen baštenski asortiman za ovu sezonu. Događaj je osmišljen da inspiriše kućnim zonama za opuštanje ili sastancima u baštama, na balkonima i terasama. 

JYSK Poljska je kao novinu uvela pozivnicu spoljnim stvaraocima onlajn sadržaja, kao i grupi JYSK zaposlenih – JYSK ambasadorima. 

JYSK Rumunija je takođe predstavila novi baštenski asortiman tokom događaja kome je prisustvovalo 60 novinara, blogera i influensera.  

Događaj je pod motom „Bring on the Good Times“ održan u danskoj ambasadi u Rumuniji i na njemu su predstavljeni najnoviji proizvodi za baštu, kao i dva trenda za 2023. godinu: PRIPADNOST i OSLOBAĐANJE. 

Ambasador Kraljevine Danske u Rumuniji, gospodin Uffe A. Balslev, poželeo je dobrodošlicu gostima i pozvao ih je da se upoznaju sa novim JYSK baštenskim asortimanom. 

JYSK Švedska otvara novo sedište 

Plava vrpca je presečena 25. maja i zvanično je otvoreno novo sedište JYSK Švedske u Arlovu. Kancelarija je potpuno renovirana i proširena, pa je sada skoro dvostruko veća nego ranije. 

„Iščekivali smo ovaj dan i čeznuli za njim. Sada imamo sedište koje je moderno i optimalno za potrebe organizacije“, kaže Johan Sjödin, Country Director za JYSK Švedsku i Finsku. 

Švedska otvara novo sedište


JYSKovi zaposleni se okupljaju za fudbalske turnire u Rumuniji i Danskoj 

Na prvom međunarodnom fudbalskom šampionatu JYSK Rumunije koji je organizovan u Bukureštu u maju učestvovalo je 154 JYSK zaposlenih, ljubitelja fudbala. 

U dva dana su kolege iz svih krajeva zemlje odigrali 48 utakmica i postigli skoro 500 golova dok su ih sa tribina bodrile porodice i prijatelji.  

Više od 300 zaposlenih, njihove porodice i dobavljači iz svih krajeva Danske takođe su se okupili neradnog dana kako bi učestvovali na godišnjem šampionatu maloprodaje JYSK Danske. 

Bio je to dan ispunjen pobedničkim mentalitetom, radošću i zajedništvom. 

Fudbalski događaj u Danskoj


Zaposleni u JYSKu u Poljskoj učestvuju u svetskoj trci „Wings for Life“  

Rekordni broj od 101 osobe iz JYSK trkačkog kluba u Poljskoj trčao je u Poznanu tokom svetske trke „Wings for Life“ u nedelju 7. maja 2023. godine. 

JYSK trkači su uspeli da zauzmu 51.mesto u konkurenciji od 14 682 tima na svetu, te da zajedno pokriju 1405 kilometra. Ukupna razdaljina će da utiče i na broj kvadratnih metara na kojima će biti posađena nova šuma. 

Sađenje šume će se održati u jesen 2023. godine na lokaciji koju odaberu učesnici trke. 

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office