Skip to main content

Oko sveta: Sport, renoviranje i podrška deci

Датум: 14/07/2022

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Категорија: Sustainability , Expansion , Logistics , People

Prevod: www.languagewire.com

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Kolege iz Norveške podržavaju istraživanje raka kod dece

Kolege iz Norveške iz sve 103 JYSK prodavnice pojavile su se 6. maja u fudbalskim dresovima u okviru kampanje #FotballTrøyeFredag. Pridružilo se i norveško sedište i centar za korisničku službu, kao što se može videti na slici u nastavku.

Inicijativa je deo nevladine organizacije „Norwegian Childhood Cancer Society“ (Norveško društvo za borbu protiv raka u detinjstvu), gde se ljudi podstiču da doniraju novac i podignu svest noseći majice. Ideja koja stoji iza fudbala je da svakom detetu treba dati priliku da se igra i zabavlja.

JYSK u Norveškoj planira ponovo da učestvuje sledeće godine.

Kolege iz JYSKa

JYSK u Rumuniji je osvojio nacionalno prvenstvo u fudbalu

Po prvi put, JYSK je učestvovao na nacionalnom korporativnom prvenstvu u fudbalu u Rumuniji. Posle skoro dva meseca i devet utakmica, jedan od dva JYSK tima osvojio je kup FIFCO lige. U finalu su pobedili rezultatom 5 prema 3 posle nekoliko teških utakmica.

Kolege iz JYSKa

JYSK u Ukrajini donira lokalno

JYSK u Ukrajini se fokusirao na lokalne donacije od početka rata. Na primer, JYSK prodavnica u Buči donirala je obližnjoj školi početkom juna 10% profita ostvarenog od nedelje ponovnog otvaranja. I prodavnica i škola bile su delimično uništene tokom okupacije grada.

U ukrajinskom gradu, Lavovu, nova JYSK prodavnica takođe je otvorena 16. juna. U okviru otvaranja, JYSK je odlučio da donira opremu lokalnoj dečijoj bolnici koja leči decu obolelu od raka u Ukrajini.

JYSK prodavnica
Na ponovnom otvaranju prodavnice u Buči, Store Manager, Igor Krasutskiy, i danski ambasador, Ole Egberg Mikkelsen, presekli su zajedno traku u Ukrajini.

JYSK u Nemačkoj je deo novog sponzorstva rukometnog parasporta

Početkom juna, JYSK u Nemačkoj je najavio novo sponzorstvo pod nazivom „Glücksliga“ (Liga sreće), koje ima za cilj da stvori zabavnu rukometnu zajednicu za decu sa smetnjama u razvoju.

Posvećenost predstavlja deo većeg sponzorskog projekta JYSKa u Nemačkoj pod nazivom „Strong Teams“ (Jaki timovi), koji ima za cilj da podrži parasportove u Nemačkoj

JYSK sponzorstvo

Distributivni centar u Ečeru utovaruje svoj prvi kamion

Distributivni centar u Ečeru, u Mađarskoj, mogao je u martu da proslavi tortom isporuku prvih proizvoda u distributivni centar.

Distributivni centar je 7. juna ponovo proslavio tortom utovar prvog kamiona JYSKovim proizvodima za JYSK prodavnicu u Budimpešti.

Torta

Slovenija donira proizvode za spavanje za decu

„JYSK bedtime story” (JYSKova priča za laku noć) je projekat u JYSKu u Sloveniji, gde JYSK planira da pomogne u opremanju sedam odmarališta za decu.

U okviru ovog plana, nedavno je data druga donacija omladinskom kampu Mojca kada je JYSK donirao nove proizvode za spavanje za 10 vikendica.

Omladinski kamp Mojca služi kao vikendica za decu iz socijalno ugroženih porodica, iz ustanova za zbrinjavanje ili za terapeutske odmore. Svake godine kamp poseti oko 1500 dece koja sada mogu da uživaju u dobrom snu zahvaljujući JYSKu.

JYSK sponzorstvo

Renoviranje sedišta u Danskoj napreduje

Od leta 2020. godine, u sedištu JYSKa u Danskoj došlo je do velikog proširenja. Pored proširenja kancelarije sa dve nove zgrade, grade se i nova menza i recepcija. Kancelarije i sale za sastanke u dve nove zgrade bile su spremne za upotrebu u prvoj nedelji maja, dok je ostatak još u toku renoviranja.

Na slici u nastavku, dizalica od 27 metara podigla je novo stepenište za recepciju, što se dogodilo krajem juna.

Sedište kompanije

JYSK predstavlja baštenski nameštaj

Veliki časopis o životnom stilu u Bosni i Hercegovini održao je događaj na kojem je JYSK pozvan da predstavi naš baštenski nameštaj. Posetioci su mogli da dožive nameštaj iz JYSKa pod sloganom „Experience a summer to remember...“ (Doživite nezaboravno leto...)

Događaj su propratili masovni mediji, kao i influenseri, kreirajući preko 800 objava na društvenim mrežama.

JYSKovi proizvodi
Fotografija: Sanela Babić, Elvir Pandžić i Enida Kajević

JYSK ponovo učestvuje u trci „Wings for Life“

JYSKov trkački klub iz Poljske je 8. maja učestvovao na svetskoj trci „Wings for Life“ (Krila za život) u gradu Poznanju. Ove godine je učestvovalo preko 40 JYSKovih trkača, čineći JYSK jednom od najbolje zastupljenih kompanija u Poljskoj i ostatku sveta. Sve članarine idu direktno u pronalaženju leka za povredu kičmene moždine. JYSKov trkački tim je zajedno prešao 610 kilometara.

U nastavku pogledajte video snimak sa trke.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office