Skip to main content

Oko sveta: Solarni paneli u Finskoj, trka za zaposlene u Poljskoj i sadnja drveća u Srbiji  

Датум: 23/11/2023

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Категорија:

Prevod: www.languagewire.com

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde. 

U Finskoj instalirano još solarnih panela 

U septembru su instalirani solarni paneli na krovu JYSK prodavnice u Klaukali, Finska. JYSK teži da poveća prinos električne energije sa solarnih panela, pa je tokom jeseni još četiri prodavnica postalo spremno da generiše potpuno obnovljivu električnu energiju direktno sa svojih krovova. Ovako generisana električna energija se uglavnom koristi za osvetljenje i ventilaciju.  

Solarni paneli u Finskoj
Solarni paneli na krovu JYSKa u Klaukali.

Razvojni put korisničke službe u Grčkoj  

Customer Service u JYSKu Grčka se tokom godina značajno razvio, sa sve većim brojem zaposlenih i upita kupaca. Godine 2015, ovo odeljenje je imalo samo jednog zaposlenog. Do 2023, tim je narastao do 13 zaposlenih. 

„Zaista sam ponosan na ono što je ovaj tim postigao tokom godina i kako trenutno radi u korist naših kupaca. Sada sa nestrpljenjem krećemo u sledećih osam godina razvoja i kontinuiranog uspeha“, izjavio je Stefanos Migas, Customer Service Manager u centru za korisniču službu u JYSKu Grčka.

Proslava CSC tima

Proslava CSC tima

Poljska organizovala interni integrativni događaj za zaposlene  

JYSK u Poljskoj je organizovao interni trkački događaj u distributivnom centru u Radomsku, u kom je učestvovalo oko 150 zaposlenih iz različitih odeljenja. Svrha događaja je da se unapredi saradnja između odeljenja, uključujući administraciju, zaposlene u prodavnicama i logistiku. Osim unapređivanja saradnje, na ovom okupljanju su ugošćeni prijatelji i članovi porodica.

Trka zaposlenih u Radomsku

Trka zaposlenih u Radomsku

Azuga Trail Race u Rumuniji

Treću godinu zaredom, JYSK je glavni sponzor trke Azuga Trail Race u Rumuniji, takmičenju u planinskom trčanju koje je privuklo rekordan broj od preko 1100 učesnika. Iz JYSKa se prijavilo 30 kolega za jedan od četiri takmičarska događaja: 13 km, 20 km, 31 km i vertikalna trka u zalazak sunca. Za neke kolege je to bila prva planinska trka, a drugima je to bio drugi ili treći put da učestvuju. Mnogi žude da se vrate sledeće godine i poboljšaju svoj rezultat.  

 

„JYSK za moj zeleni grad“ u Srbiji 

U sklopu inicijative „JYSK za moj zeleni grad“, dvorište osnovne škole Nada Matić u Užicu, Srbija, postalo je bogatije za razne sadnice i ukrasno šiblje. Cilj ove inicijative je da se podigne ekološka svest i obezbedi deci prijatniji prostor za učenje i igru. JYSK za moj zeleni grad u Srbiji

JYSK za moj zeleni grad u Srbiji

JYSK za moj zeleni grad u Srbiji

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office