Skip to main content

Širom svijeta: Solarni paneli u Finskoj, utrka zaposlenika u Poljskoj i sadnja drveća u Srbiji  

Datum: 23/11/2023

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Kategorija:

Prevod: www.languagewire.com

Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti. 

Više solarnih panela postavljeno u Finskoj 

U septembru su postavljeni solarni paneli na krov JYSKove prodavnice u Klaukkli u Finskoj. JYSK namjerava povećati svoju proizvodnju solarne električne energije i tokom jeseni još četiri prodavnice trebaju proizvoditi potpuno obnovljivu električnu energiju direktno sa svojih krovova. Proizvedena električna energija se uglavnom koristi za osvjetljenje i ventilaciju.  

Solarni paneli u Finskoj
Solarni paneli na krovu JYSKa u Klaukkli.

Putovanje Službe za korisnike u Grčku  

Služba za korisnike u JYSKu Grčka se značajno razvila tokom godina, s rastućim brojem zaposlenika i upita kupaca. U odjelu je 2015. godine bio samo jedan zaposlenik. Do 2023. godine se tim proširio na 13 zaposlenika. 

“Istinski sam ponosan na ono što je tim postigao tokom godina i kako dobro trenutno radi u korist naših kupaca. Sada jedva čekamo da započnemo sljedećih osam godina rasta i neprekidnog uspjeha”, kaže Stefanos Migas, koji je Customer Service Manager u JYSKu Grčka CSC.

Slavlje CSC tima

Slavlje CSC tima

Poljska organizira međunarodni događaj integracije za zaposlenike  

JYSK Poljska je organizirao međunarodnu utrku u distributivnom centru u Radomskom, gdje je učestvovalo oko 150 zaposlenika iz različitih odjela. Cilj događaja je poboljšanje saradnje među odjelima, uključujući administraciju, zaposlene u prodavnicama i logistiku. Pored poboljšanja timskog rada na okupljanju su bili dobrodošli i porodica i prijatelji.

Utka zaposlenika u Radomskom

Utka zaposlenika u Radomskom

Azuga Trail Race (Utrka na stazi Azuga) u Rumuniji

Treću godinu zaredom JYSK je bio glavni sponzor utrke Azuga Trail Race u Rumuniji, takmičenja u trčanju na stazi koje je privuklo rekordan broj od više od 1.100 učesnika. 30 JYSKovih kolega se prijavilo za jedno od četiri takmičenja: 13 km, 20 km, 31 km i okomita utrka za vrijeme zalaska sunca. Za neke od kolega je to bila prva planinska utrka, a za druge je to bio njihov drugi ili treći put. Mnogi jedva čekaju da se sljedeće godine vrate kako bi poboljšali svoj rezultat.  

 

“JYSK za moj zeleni grad” u Srbiji 

U sklopu inicijative “JYSK za moj zeleni grad” školsko dvorište Osnovne škole Nada Matić u Užicu, u Srbiji, je obogaćeno raznim drvećem i biljkama. Ova inicijativa je posvećena promicanju svijesti o okolišu i pružanju ugodnijeg mjesta djeci za učenje i igru. JYSK za moj zeleni grad u Srbiji

JYSK za moj zeleni grad u Srbiji

JYSK za moj zeleni grad u Srbiji

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office