Skip to main content

Oko sveta: Nagrade Top Employer i Career Company

Датум: 31/01/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Awards , Careers & HR , People

Prevod: www.languagewire.com

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Učešće našeg B2B tima na izložbi Xenia 2022 u Grčkoj

Novembra 2022, JYSK B2B tim iz Grčke je učestvovao na jednom od vodećih susreta ugostitelja u Grčkoj. Izložba Xenia je privukla 26.500 profesionalaca iz ugostiteljstva, zbog čega je to bilo savršeno mesto za izlaganje proizvoda i nameštaja kompanije JYSK.

Naš tim je osmislio štand koji podseća na hotel, kroz koji su posetioci mogli da prošetaju i razgledaju izloženi JYSKov nameštaj.

Cilj je bio da se prezentuje prostor za obitavanje i spavanje u privlačnom skandinavskom stilu.

Učešće naših kolega na trci Balaton Marathon u Mađarskoj

JYSK je bio glavni sponzor trka JYSK Balaton Marathon, održanim novembra 2022.

U svakoj trci je učestvovao poneki predstavnik kompanije JYSK, koga je iz publike bodrilo još više naših zaposlenih. JYSK Country Director, Sándor Szimeister, i HR Manager, Dóra Dvorácskó, označili su početak svake trke uz zvuke gajdi za približno 3500 trkača.

Polovina Trabanta, sedište u Brabrandu, Danska

Dana 6. decembra, polovina automobila Trabant je prošla kroz sedište kompanije JYSK pre nego što je konačno smeštena u novom JYSK Museumu.

Priča o automobilu Trabant podeljenom na dva dela potiče još od otvaranja prodavnice DÄNISCHES BETTENLAGER u Istočnoj Nemačkoj. Osnivač kompanije JYSK, Lars Larsen, dobio je na poklon ceo Trabant, koji je sada isečen napola kako bi se smestio u nov JYSK Museum.

Zapravo, Trabant nije original, jer bi bilo šteta iseći tako nešto napola. Original Larsa Larsena je umesto toga pronašao novi dom kod drugog vlasnika, dok je 50-postotni Trabi u JYSK Museumu donirao jedan JYSK ljubitelj.

Polovina Trabanta prolazi kroz sedište kompanije JYSK u Brabrandu
Polovina Trabanta prolazi kroz sedište kompanije JYSK u Brabrandu i stiže do svog konačnog odredišta u novom JYSK Museumu.

Događaji o spavanju za influensere u Poljskoj

JYSK u Poljskoj je organizovao specijalni događaj sa ciljem promovisanja proizvoda za spavanje i jačanja imidža koji JYSK ima kao ekspertska kompanija u oblasti spavanja. U specijalno uređenom prostoru je bio izložen širok asortiman dušeka, jorgana i novih unutrašnjih komada nameštaja.

Dva JYSK Store Managera i Sleep Academy instruktora su predvodila događaj i odgovarala na sva pitanja posetilaca vezana za spavanje.

Sadržaj sa događaja je dobio skoro 800.000 pratilaca na Instagramu.

Prikupljanje novca za decu obolelu od raka, Norveška

JYSK u Norveškoj je ostvario saradnju s organizacijom Norwegian Childhood Cancer Society u 2022. Saradnja se ogledala u fudbalskoj kampanji za prikupljanje novca namenjenog deci oboleloj od raka. JYSK u Norveškoj planira da učestvuje i sledeći put u takvoj kampanji.

JYSK u Norveškoj i sada ima saradnju s organizacijom Norwegian Childhood Cancer Society. Ovog puta se saradnja ogleda u marketinškoj kampanji „Golden Dreams“ koja se sprovodi u Norveškoj.

Kampanja promoviše proizvode za spavanje iz kategorije GOLD. Za svaki jastuk koji se proda u ovom periodu, JYSK će donirati 10 NOK ovoj nevladinoj organizaciji. Kampanja će se sprovoditi u nekoliko perioda u 106 JYSK prodavnica u Norveškoj tokom 2023. Prva kampanja počinje sredinom februara.

Prikupljanje novca za decu obolelu od raka u Norveškoj
JYSK u Norveškoj prikuplja novac za decu obolelu od raka kroz fudbalsku kampanju.


Učešće naših kolega u trci Azuga Trail Race u Rumuniji

Dvadeset naših kolega je učestvovalo u trci Azuga Trail Race koja je organizovana pod pokroviteljstvom kompanije JYSK. To je takmičenje u planinskom trčanju koje je održano na jesen u prelepom planinskom centru u Rumuniji. Učesnici su pokušavali da pomere svoje granice uživajući usput u slikovitim pejzažima.

Drugu godinu zaredom je JYSK glavni sponzor ovog događaja koji je okupio preko 700 zaljubljenika u planine i sport. Takmičenje se sastojalo od tri trke, od kojih je svaka imala značajne razlike u usponu: 13 km, 20 km, 31 km i Sorica Sunset Vertical, što je vertikalna trka od 2000 m koja se održava noću.

JYSK je Top Employer 2023 u Mađarskoj i Grčkoj

JYSK u Mađarskoj i JYSK u Grčkoj su dobili priznanje kao Top Employer 2023.

Program organizacije Top Employers Institute dodeljuje sertifikate organizacijama na osnovu njihovog učešća u anketi HR Best Practices Survey i rezultata te ankete. Ova anketa pokriva šest domena ljudskih resursa i sastoji se od 20 tema kao što su People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Diversity, Equity & Inclusion, Wellbeing, kao i mnoge druge.

JYSK u Mađarskoj je najbolji poslodavac u 2023. godini
JYSK u Mađarskoj je proslavio nagradu Top Employer 2023.


JYSK u Švedskoj je dobio nagradu Career Company 2023

JYSK u Švedskoj je proglašen za „Career Company 2023“ od strane kompanije Karrärföretagen.

Ova nagrada se dodeljuje poslodavcima koji pružaju jedinstvene mogućnosti za razvoj karijere i napredovanje.

Sve kompanije i organizacije u Švedskoj su uključene u izbor za Career Companies 2023 i razmotrene od strane panela eksperata kompanije Karrärföretagen, koji čine stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa, interneta, karijernog savetovanja, društvenih medija i marketinga.

JYSK u Švedskoj je Career Company 2023
JYSK u Švedskoj je dobio nagradu Career Company 2023.

 

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office