Skip to main content

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

Датум: 19/04/2024

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Категорија: Awards , Product Assortment , Sustainability

Prevod: www.languagewire.com

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

JYSK je priznat za davanje podrške adaptivnom sportu u Rumuniji

JYSK je primio nagradu za najbolje preduzeće u podršci paraolimpijskom sportu u Rumuniji na prvom izdanju gala dodele nagrada Sports Business Awards. Raluca Dascălu, Communications Manager u JYSK-u, prihvatila je trofej:

„Podržavamo paraolimpijske sportove jer smatramo da su sportisti sa invaliditetom odličan primer motivacije i ambicija. Ako slušate priče parasportista, a pozivam vas da to uradite, uveravam vas da ćete biti motivisani da budete aktivniji“, rekla je Raluka.

JYSK Rumunija dobija nagradu za podršku koju pruža adaptivnom sportu
Ciprian Anton, potpredsednik rumunskog Nacionalnog paraolimpijskog komiteta i nacionalni šampion u paratenisu (desno), dodelio je trofej Raluci.

JYSK bira odgovorno šumarstvo

U skladu sa tradicijom, JYSK je u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj učestvovao u proslavi svetskih šuma tokom FSC® sedmice 2024. Pod temom „Vi ste ono što izaberete“, ovogodišnja kampanja se fokusirala na velike i manje izbore koje svi donosimo u svom svakodnevnom životu i na šta obraćamo pažnju prilikom korišćenja drveta i papira.

JYSK je učestvovao u FSC nedelji u više skandinavskih zemalja

 

Najbolji švajcarski poslodavci drugi put zaredom

JYSK Švajcarska je druga godina zaredom priznat kao jedan od Najboljih švajcarskih poslodavaca 2024. od strane HANDELSZEITUNG i Statista. Ove godine, ovaj region je zauzeo 4. mesto u kategoriji maloprodaje i 23. mesto sveukupno.

JYSK Švajcarska osvaja četvrto mesto kao Najbolji poslodavac 2024.

 

JYSK Španija se sprema za sezonu na otvorenom

Na terasi u Valensiji, sa Sredozemnim morem u pozadini, JYSK Španija je pozvao novinare, influensere i B2B klijente na predstavljanje ovogodišnje kolekcije Outdoor/Garden. Na događaju su gosti uživali u prezentacijama novih trendova za proleće-leto, kao i u radionici o dekoraciji cveća.

JYSK Španija organizuje PR događaj na otvorenom u ValensijiJYSK Španija spremna je za sezonu na otvorenom

 

JYSK predstavlja prvi urbani voćnjak u Hrvatskoj

8. aprila, JYSK je predstavio prvi javni gradski voćnjak u gradu Velika Gorica u Hrvatskoj. Projekat je dobio podršku ambasade Danske, dok je Milan K. Jha, diplomata i sekretar ambasade Danske u Hrvatskoj, učestvovao u ceremoniji sadnje. Voćnjak će sadržati ukupno 94 sadnica različitih sorti voćnih drveća i žbunja, kao što su borovnica, jabuka i trešnja. Ovog proleća biće posađeno 48 sadnica, a ostatak biće posađen u jesen. Građani će imati slobodan pristup voću iz voćnjaka.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office