Skip to main content

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

Datum:

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Kategorija: Awards , Product Assortment , Sustainability

Prevod: www.languagewire.com

Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Priznanje JYSKu za podršku parasportovima u Rumuniji

JYSK je dobio nagradu za najbolju kompaniju u podršci paraolimpijskim sportovima u Rumuniji na prvom izdanju Sports Business Awards Gala (Gala nagrade sportskog biznisa). Raluca Dascălu, Communications Manager JYSKa, primila je nagradu:

"Mi podržavamo paraolimpijski sport jer vjerujemo da su sportaši s invaliditetom odličan primjer motivacije i ambicije. Ako saslušate priče parasportaša, a pozivam vas da to učinite, uvjeravam vas da će vas motivirati da budete aktivniji", rekla je Raluca.

JYSK Rumunija dobiva nagradu za podršku pruženu parasportu
Ciprian Anton, potpredsjednik Rumunskog nacionalnog paraolimpijskog komiteta i nacionalni šampion u paratenisu (desno), uručio je nagradu Raluci.

JYSK bira odgovorno šumarstvo

U skladu s tradicijom, JYSK u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj je učestvovao u proslavi svjetskih šuma tokom FSC® Week 2024. S temom “Ono si što odabereš”, ovogodišnja kampanja je fokusirana na velike i male odabire koje pravimo u našim svakodnevnim životima i na šta obraćamo pažnju kada koristimo drvo i papir.

JYSK je učestvovao u FSC sedmici u nekoliko skandinavskih zemalja

 

Best Swiss Employers (Najbolji švicarski poslodavci) drugi put zaredom

JYSK Švicarska su HANDELSZEITUNG i Statista drugu godinu zaredom prepoznali kao jednog od najboljih švicarskih poslodavaca 2024. Ove godine je zemlja postigla 4. mjesto u kategoriji maloprodaje i ukupno 23. mjesto.

JYSK Švicarska postiže četvrto mjesto kao Najbolji poslodavci 2024.

 

JYSK Španija se priprema za sezonu na otvorenom

JYSK Španija je pozvao novinare, influencere i B2B klijente na predstavljanje ovogodišnje baštenske kolekcije / kolekcije za otvorene prostore na terasi u Valenciji, sa Sredozemnim morem u pozadini. Na događaju su gosti uživali u predstavljanju novih trendova za sezonu proljeće-ljeto kao i radionici aranžiranja cvijeća.

JYSK Španija je domaćin PR događaja na otvorenom u ValencijiJYSK Španija je spreman za sezonu na otvorenom

 

JYSK predstavlja prvi urbani voćnjak u Hrvatskoj

JYSK je 8. aprila predstavio svoj prvi javni urbani voćnjak u gradu Velika Gorica u Hrvatskoj. Projekat je dobio podršku Danske ambasade, a Milan K. Jha, diplomat i Sekretar Ambasade Danske u Hrvatskoj, učestvovao je u ceremoniji sadnje. Voćnjak će imati ukupno 94 sadnica različitih vrsta stabala i grmova voćki kao što su borovnica, jabuka i trešnja. Ovog proljeća će se zasaditi 48 sadnica, a ostatak će biti zasađen na jesen. Građani će moći slobodno brati voće iz voćnjaka.

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatni sprat i riječi dolaze u novu JYSK kuću (JYSK House)

- U sve prodavnice, distributivne centre i urede stiže novi važni element. 

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lijepo vrijeme, ukusna hrana i igre za sve generacije obilježile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Maja Andrić

Majin put od Rukovoditeljice prodavnice do B2B Sales Consultanta za Bosnu i Hercegovinu

- Maja Andrić, B2B Sales Consultant za JYSK Bosnu i Hercegovinu, u JYSKu je počela raditi u januaru 2019. kao Rukovoditeljica prodavnice u Trebinju. Pet godina kasnije, i dalje svakodnevno komunicira sa kupcima – ali ovaj put su to poslovni subjekti, kojima predstavlja brojne prednosti saradnje sa JYSKovim B2B odjeljenjem.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office