Skip to main content

Oko sveta: Grčka osvojila Business Champions Award, Španija i Portugal dostigli broj od 150 prodavnica

Датум:

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Категорија: Awards , Expansion , People , Sustainability

Prevod: www.languagewire.com

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.


JYSK Grčka osvojio Business Champions Award

JYSK Grčka je odlikovan nagradom Greek Business Champions Award za finansijske rezultate ostvarene proteklih godina.

Nagradu je primio Country Director, Sandor Szimeiszter, koji se zahvalio JYSKovom timu u Grčkoj rečima:

„Ovo priznanje ističe izvanredne doprinose našeg fantastičnog tima i njegovu posvećenost izvrsnosti. Ovaj uspeh nas inspiriše da i dalje pružamo sjajne proizvode i izvanredno iskustvo kupovine svojim kupcima.“

Oko sveta: Grčka osvojila nagradu za poslovnu izvrsnost
Sandor Szimeiszter (u sredini), Country Director za JYSK Grčka, Mađarska i Austrija sa nagradom.

Medonosne pčele se uselile u JYSKovo sedište u Danskoj

Ovog leta, sedište kompanije je poželelo dobrodošlicu novim stanarima kada su se dve pčelinje porodice nastanile u košnicama. U okviru svake košnice radi zajednica od oko 10.000 pčela, u čijem slatkom medu zlatne boje može da se uživa narednog leta.

Osim uvođenja medonosnih pčela, sedište kompanije je preduzelo i druge inicijative koje doprinose očuvanju biodiverziteta u lokalnoj oblasti. Neke od ovih inicijativa su bašta sa začinskim biljem, vegetacioni prekrivači za krovove i sadnja raznog drveća, žbunja i livadskog cveća.

Oko sveta: Medonosne pčele u sedištu kompanije u Danskoj
Oko sveta: Zeleni krovovi
Vegetacioni prekrivači za krovove

JYSK Slovenija pružio pomoć u vidu donacija i radne snage tokom velikih poplava

Početkom avgusta 2023, Sloveniju su zahvatile obilne padavine koje su dovele do velikih poplava. JYSK Slovenija je preduzeo mere već prvog dana ove prirodne nepogode i donirao opremu za spavanje teško pogođenim oblastima Medvode i Menge. JYSK Slovenija je takođe pružio pomoć na terenu i svuda gde je bilo potrebno.

Oko sveta: Pomoć Sloveniji za vreme poplava
Kolege iz JYSKa u Sloveniji

150 JYSKovih prodavnica u Španiji i Portugalu

Fiskalne godine 2022-2023, JYSK Španija i Portugal je uspeo da dođe do važne prekretnice dostignuvši ukupan broj od 150 prodavnica kombinovanih u nacionalnu organizaciju. U protekle dve godine je otvoren priličan broj prodavnica u ovim dvema zemljama. Ipak, JYSK Španija i Portugal ne namerava da se zaustavi na tome.

Carlos Haba Ariza, Country Director za JYSK Španija i Portugal, zajedno sa svojim kolegama iz obe zemlje, zadao je novi cilj koji predviđa da u Španiji bude 300, a u Portugalu 80 prodavnica.

„Nije toliko teško otvoriti više prodavnica, koliko je teško pripremiti sve to, nastaviti sa dobrim rezultatima naših prodavnica i ne posustajati tokom ovakvog ubrzanja. Moramo to da uradimo na pametan način, a ne da se širimo po svaku cenu“, izjavio je Carlos pre toga.

Oko sveta: Španija i Portugal dostigli broj od 150 prodavnica
Kolege iz JYSKa proslavljaju 150 prodavnica u Španiji i Portugalu

„JYSK za moj zeleni grad“ u poseti Istri u Hrvatskoj

Prvi dan školske godine u osnovnoj školi u Marčani, Istra, Hrvatska, počeo je nešto drugačije ove godine, jer je JYSK nastavio da sprovodi projekat „JYSK za moj zeleni grad“.

Učenici, nastavnici i kolege iz JYSKa udružili su snage kako bi realizovali ovaj projekat. Uredili su školsko dvorište, uključujući kutak za druženje učenika. „JYSK za moj zeleni grad“ se bavi okupljanjem ljudi i stvaranjem ekološke svesti u lokalnoj zajednici.

Sada, zahvaljujući novom mediteranskom vrtu, učenici i školsko osoblje mogu da uživaju u svojoj zelenoj oazi iza škole. JYSK je podržao ovaj projekat donirajući biljke, vrtne klupe i udobne vreće za sedenje kako bi se stvorio prostor za relaksaciju u kom može svako da uživa.

Oko sveta: JYSK za moj zeleni grad u HrvatskojOko sveta: JYSK za moj zeleni grad u Hrvatskoj

 

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office