Skip to main content
JYSK Family day

Održan još jedan JYSK Family day – dan rezervisan za druženje i zabavu

Датум: 14/06/2023

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Careers & HR , People

Kako bi u opuštenoj atmosferi zajednički obeležili dolazak leta i toplijih dana pred nama, JYSK je organizovao još jedan Family day za zaposlene i njihove porodice.

Od roštilja i paintballa do zabavnih igara za najmlađe, ali i one nešto starije, poslednje vikende obeležila su druženja JYSK zaposlenih i njihovih porodica, koji su dolazak leta proslavili na najbolji način – na svežem vazduhu.

„Svako od nas velik deo svog života provede na poslu sa brojnim kolegama. Često kad dođemo kući pričamo svojoj porodici o njima i događajima koji su nam obeležili radni dan. Family day je prilika da upoznamo svoje kolege sa članovima porodice, da se družimo, pričamo i veselimo. Na taj način, i nas kolege bolje upoznaju, a porodica lakše prati dogodovštine sa posla.“ rekla je Jadranka Čulo Petrovčić, HR Managerica za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

Iako se nisu održali isti dan, Family day je u svim državama JYSK West Balkan regiona prošao u znaku druženja i zabave, a pripreme su, uprkos varljivom vremenu, prolazile glatko.

Запослени ЈИСК продавнице Радничка и ЈИСК продавнице Запруђе заједно су прославили ЈИСК породични дан
Zaposlenici JYSK prodavnice Radnička i JYSK prodavnice Zapruđe zajedno su proslavili Family day

„Šta reći osim toga da ćemo ovaj dan jako dugo pamtiti. Family day je prošao u vrhunskom raspoloženju, a kolega Jadranko Smrček je to odlično organizovao. Red zabave, red roštilja i tako u krug. Upoznali smo porodice naših kolega i odlično se proveli. Samo JYSK može nešto ovako da organizuje, jer na kraju dana, mi i jesmo jedna porodica. Jedva čekamo reprizu i pozivamo sve da nam se priduže!“ rekla je Darijana Babić-Galušić, Store Managerica JYSK prodavnice u Radničkoj u Zagrebu, čiji je tim ovogodišnji Family day proveo sa kolegama iz prodavnice u Zapruđu.

Породични дан ЈИСК продавница у Витезу
Family day proslavio je i tim JYSK prodavnice Vitez sa svojim obiteljima

U pripremama za Family day takođe je uživao i tim JYSK prodavnice u Vitezu u BiH:

"S obzirom da poslednjih nekoliko godina nismo mogli imati Family day, jako nas je obradovala vest da se ove godine opet družimo i sa radošću smo se dogovarali i pripremali. Dan smo proveli sa kolegama i njihovim porodicama u prirodi, sa puno smeha i zabave, a sve smo začinili odličnim ručkom. Već imamo planove za sledeću godinu i sa nestrpljenjem čekamo sledeći Familly day“., rekla je Emina Mehinović, Store Managerica JYSK prodavnice Vitez.

Породични дан тима ЈИСК продавнице на Ушћу
Family day tima JYSK prodavnice Ušće

Ekipa iz JYSK prodavnice Ušće u Beogradu je Family day proslavila u Vojvodini, na obali reke Tise u Titelu.

„Kako na poslu u formalnoj komunikaciji, tako i aktivnostima izvan posla, smeha i razgovora nam nije nedostajalo. Family day je bio prilika da se okupimo u velikom broju i iskoristimo slobodan dan za druženje i šale. Vedro nebo i blizina reke doprineli su veselom raspoloženju, kao i domaće crno vino, koje je kao zaštitni znak Vojvodine bilo kao trešnja na torti. Uvek se radujemo ovakvim danima, kad se i bez uniforme poštujemo i cenimo jedni druge i jedva čekamo sledeće okupljanje.“ rekao je Željko Mitrović, Store Manager JYSK prodavnice Ušće u Beogradu.

Екипа продавнице ЈИСК Трбовље провела је Породични дан у планинарском дому
Tim JYSK prodavnice Trbovlje je Family day proveo u planinarskom domu

Tim JYSK prodavnice Trbovlje i njihove porodice Family day su proveli u planinarskom domu Kal/Dol kod Hrastnika, na 881 m nadmorske visine.

„Odabrali smo predivnu sunčanu nedelju, a dan smo proveli u prirodi, uživajući u sportskim aktivnostima poput odbojke, fudbala i badmintona. Za naše najmlađe smo pripremili piknik ćebence, a čitav dan je prošao uz puno smeha i zabavnih igara. Svima nama je ovaj Family day bio prilika da se još više povežemo i izgradimo lepe odnose, a JYSKu hvala što nam je to omogućio.“ rekla je Nataša Stopar, Store Managerica JYSK prodavnice Trbovlje.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office