Skip to main content
JYSK Family day

Održan je još jedan JYSK Family day - dan rezervisan za druženje i zabavu

Datum: 14/06/2023

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Careers & HR , People

Kako bi u opuštenoj atmosferi zajednički obilježili dolazak ljeta i toplijih dana pred nama, JYSK je organizovao još jedan Family day za zaposlene i njihove porodice.

Od roštilja i paintballa do zabavnih igara za najmlađe, ali i one nešto starije, posljednje vikende obilježila su druženja JYSK zaposlenih i njihovih porodica, koji su skori dolazak ljeta proslavili na najbolji način – na svježem zraku.

„Svako od nas velik dio svog života provede na poslu sa brojnim kolegama. Često kad dođemo kući pričamo svojoj porodici o njima i događajima koji su nam obilježili radni dan. Family day je prilika da upoznamo svoje kolege sa članovima porodice, da se družimo, pričamo i veselimo. Na taj način, i nas kolege bolje upoznaju, a porodica lakše prati dogodovštine sa posla.“ rekla je Jadranka Čulo Petrovčić, HR Managerica za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

Iako se nisu održali isti dan, Family day je u svim državama JYSK West Balkan regiona prošao u znaku druženja i zabave, a pripreme su, uprkos varljivom vremenu, prolazile glatko.

Zaposlenici JYSK trgovine Radnička i JYSK trgovine Zapruđe zajedno su proslavili JYSK Family day
Zaposlenici JYSK prodavnice Radnička i JYSK prodavnice Zapruđe zajedno su proslavili Family day

„Šta reći osim toga da ćemo ovaj dan jako dugo pamtiti. Family day je prošao u vrhunskom raspoloženju, a kolega Jadranko Smrček je to odlično organizovao. Red zabave, red roštilja i tako u krug. Upoznali smo porodice naših kolega i odlično se proveli. Samo JYSK može organizovati nešto ovako jer na kraju dana, mi i jesmo jedna porodica. Jedva čekamo reprizu i pozivamo sve da nam se priduže!“ rekla je Darijana Babić-Galušić, Store Managerica JYSK prodavnice u Radničkoj u Zagrebu, čiji je tim ovogodišnji Family day proveo sa kolegama iz prodavnice u Zapruđu.

Porodični dan JYSK prodavnica u Vitezu
Family day proslavio je i tim JYSK prodavnice Vitez sa svojim obiteljima

U pripremama za Family day takođe je uživao i tim JYSK prodavnice u Vitezu u BiH:

"S obzirom da posljednjih nekoliko godina nismo mogli imati Family day, jako nas je razveselila vijest da se ove godine opet družimo i sa radošću smo se dogovarali i pripremali. Dan smo proveli sa kolegama i njihovim porodicama u prirodi, sa puno smijeha i zabave, a sve smo začinili odličnim ručkom. Već imamo planove za sljedeću godinu i sa nestrpljenjem čekamo sljedeći Familly day“., rekla je Emina Mehinović, Store Managerica JYSK prodavnice Vitez.

Porodični dan tima JYSK prodavnice na Ušću
Family day tima JYSK prodavnice Ušće

Ekipa iz JYSK prodavnice Ušće u Beogradu je Family day proslavila u Vojvodini, na obali rijeke Tise u Titelu.

„Kako na poslu u formalnoj komunikaciji, tako i aktivnostima izvan posla, smijeha i razgovora nam nije nedostajalo. Family day je bio prilika da se okupimo u velikom broju i iskoristimo slobodan dan za druženje i šale. Vedro nebo i blizina rijeke doprinijele su veselom raspoloženju, kao i domaće crno vino, koje je kao zaštitni znak Vojvodine bilo kao trešnja na torti. Uvijek se radujemo ovakvim danima, kad se i bez uniforme poštujemo i cijenimo jedni druge i jedva čekamo sljedeće okupljanje.“ rekao je Željko Mitrović, Store Manager JYSK prodavnice Ušće u Beogradu.

Ekipa prodavnice JYSK Trbovlje provela je Family Day u planinarskom domu
Tim JYSK prodavnice Trbovlje je Family day proveo u planinarskom domu

Tim JYSK prodavnice Trbovlje i njihove porodice Family day su proveli u planinarskom domu Kal/Dol kod Hrastnika, na 881 m nadmorske visine.

„Odabrali smo prekrasnu sunčanu nedjelju, a dan smo proveli u prirodi, uživajući u sportskim aktivnostima poput odbojke, nogometa i badmintona. Za naše najmlađe smo pripremili piknik dekicu, a cijeli dan je prošao uz puno smijeha i zabavnih igara. Svima nama je ovaj Family day bio prilika da se još više povežemo i izgradimo lijepe odnose, a JYSKu hvala što nam je to omogućio.“ rekla je Nataša Stopar, Store Managerica JYSK prodavnice Trbovlje.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office