Skip to main content
Kolege iz trgovie u Puli

Odrekli se finansijske nagrade i obnovili dve sobe u Stambenoj zajednici

Datum: 22/12/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: CSR , People

Zaposleni u JYSK prodavnici u Puli osvojili nagradu na internom konkursu pa odlučili da je doniraju

Da bi obeležili otvaranje 50. prodavnice u Hrvatskoj, JYSK je organizovao interno takmičenje na kome je pobedu odneo tim Store menadžerke Snježane Anđelović iz pulske prodavnice u Hrvatskoj koji je odlučio da svoju nagradu nesebično podeli sa onima kojima je potrebna pomoć.

Ovaj tim se odrekao svoje finansijske nagrade da bi osvojenim sredstvima opremio dve spavaće sobe pulske stambene zajednice kojom upravlja Udruženje Institut Pula.

JYSK tim iz Pule

Ova neprofitna i nevladina organizacija, osim što beskućnicima i drugim korisnicima obezbeđuje mesto gde uvek mogu da dobiju topli obrok ili obave ličnu higijenu, korisnike podstiče na kreativnost, povratak u zajednicu kao i pripremu za povratak na tržište rada. 

„Sobe koje ste nam poklonili mnogim ljudima će biti veliki blagoslov, jer sobe i prostor koji imaju u stambenoj zajednici  postaju njihov novi dom, tako da sam zaista duboko zahvalna, iskreno ste me obradovali i ceo tim Udruženja Institut Pula, baš kao i svi ljudi koji već danas žive kod nas vam se od srca zahvaljuju.“, izjavila je predsednica Udruženja Institut Pula, Varja Bastiančić.

U dogovoru sa predsednicom udruženja, tim iz JYSK prodavnice u Puli obezbedio je nameštaj, opremu za spavanje i druge potrepštine i tako u prostor doneo delić istinske praznične atmosfere.

JYSK tim iz Pule

„Jako sam ponosan na ceo tim koji je nakon ostvarene pobede u sklopu internog takmičenja dao predlog da osvojenu nagradu preusmeri onima kojima je to potrebnije. Zajednički su odlučili da će to biti njihovi sugrađani koji su nažalost bez sopstvenog krova nad glavom. To jako puno govori o vrednostima JYSKovih zaposlenih.“, rekao je  Ante Ivić, District Manager.

Da bi akcija bila potpuna JYSKovi zaposleni su se ponudili da montiraju sav nameštaj i na taj način obezbede da svi korisnici stambene zajednice dočekaju praznike u prijatnom okruženju.

Kolegice iz trgovine s doniranim artiklima

„Davanjem činimo dobro delo i činimo život lepšim, a ovim ljudima zaista treba toplo mesto na koje mogu da se sklone sa ulice i od hladnoće. Uvek se trudimo da dopriesemo na lokalnom nivou kada imamo za to priliku. Nadam se da je naša donacija ovim skromnim ljudima donela barem deo veselja koliko je nama.“, zaključila je Snježana Anđelović, Store menadžerka JYSK Pula.

Namještena soba

Latest news

Jan Bøgh

Naš CEO donosi dobre vesti: Pripremanje za novu finansijsku godinu

11/05/2022 - „Radujem se finansijskoj godini 2023. i svim izazovima koje ona nosi sa sobom, a s kojima ćemo se sigurno suočiti“, piše Jan Bøgh.

PR Event

Oko sveta: CSR nagrada, PR događaji i polaganje kamena temeljca u Božurištu

06/05/2022 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Marija Živić

Od diplomskog rada do zaposlenja u JYSKu Srbija

03/05/2022 - Marija  Živić, Sales asistant iz Zaječara je za GOJYSK.com podelila svoju priču o tome kako je ostvarila svoj prvi kontakt sa JYSKom, šta je najviše veseli na novom radnom mestu te koji su joj planovi.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office