Skip to main content
Marija Živić

Od diplomskog rada do zaposlenja u JYSKu Srbija

Датум: 03/05/2022

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Careers & HR , People

Marija  Živić, Sales asistant iz Zaječara sa nama je podelila svoju priču o tome kako je ostvarila svoj prvi kontakt sa JYSKom, šta je najviše veseli na novom radnom mestu te koji su joj planovi.

Pre nekoliko meseci Marija je diplomirala  na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u  Nišu sa JYSKom kao temom njenog Diplomskog rada, a ubrzo nakon završenog studija kontaktirala je JYSK Srbija radi mogućeg zaposlenja. Sada radi u JYSK prodavnici u Zaječaru.

„Ambiciozna, optimistična, puna energije i umetničkog duha. Obožava druženje, putovanja, a u slobodno vreme se bavim dizajniranjem enterijera“, kaže o sebi Sales Assistent (Asistentica u prodaji) iz Zaječara, Marija Živić.

Marija
Marija živić Sales asistant iz Zaječara

POZITIVAN STAV I AMBICIJA

GOJYSK.com je odlučio saznati šta je Mariju navelo da za temu Diplomskog rada odabere baš kompaniju JYSK te kako to da se odlučila prijaviti za posao.

Čitajući o skandinavskom stilu uređenja enterijera vremenom sam ušla i u srž samog koncepta poslovanja kompanije. Ono što me jako privuklo jesu projekti koje kompanija primenjuje kako bi bila društveno odgovorna. Izgradivši pozitivan stav prema kompaniji želela sam da kroz izradu Diplomskog rada predstavim kako je biti uspešan i odgovoran u svom poslu, o čemu govore i brojne nagrade koje je kompanija ostvarila", kaže Marija.

Marija živić Sales asistant iz zaječara privatno

Ambiciozna, optimistična, puna energije i umetničkog duha. Obožava druženje, putovanja, a u slobodno vreme se bavi dizajniranjem enterijera.

 

Nakon završetka fakulteta, Marija se prijavila za posao u JYSKu i ubrzo postala Store Assistant (Asistent u prodaji) u prodavnici u Zaječaru.

Marija tokom radnog dana
Marija na radnom mestu

Maštala sam da jednog dana radim u uspešnoj kompaniji kao što je JYSK i videvši oglas za posao znala sam da je to ono što sam želela. Najviše me privuklo što kompanija prepoznaje talenat, upornost i trud kod zaposlenih i daje mogućnost daljeg usavršavanja i napredovanja. Takođe i kolege su me prihvatile i pružaju mi pomoć i punu podršku, a dinamičan rad i rad sa kupcima je ono što mi se jako dopada“, podelila je Marija.

Marija na radnom mestu
Planiranje dnevnih radnih zadataka

Premda je Marija vrlo zadovoljna sa svojim trenutnim radnim mestom ne sakriva ambiciju:Želela bih vremenom da pohađam razne treninge i edukacije i da usavršavam svoje postojeće znanje i veštine, jer to je suština svakog uspeha..“

Mariji želimo mnogo uspešnih radnih dana u JYSKu!

 

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office