Skip to main content

Od 0 do 50 grčkih prodavnica za 7 godina

Datum: 06/07/2022

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Expansion , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

Grčka
Tim na otvaranju u Ptolemaidi.

JYSK Grčka otvara 23. juna 50. prodavnicu u toj zemlji.

Samo dva dana pre nego što su Dimitrios Gkoltsios i njegov tim stigli u Ptolemaidu, grad na severu Grčke, zateklo ih je prilično loše iznenađenje.

Dimitrios
Dimitrios Gkoltsios, Store Manager u mestu Katerini u Grčkoj. On je bio odgovoran i na otvaranju u Ptolemaidi.

Stigli su tu da pripreme i otvore 50. prodavnicu u Grčkoj, ali podrum prodavnice je bio potpuno poplavljen, što je značilo da su skoro sav nameštaj i dušeci uništeni.

Međutim, iako su imali malo vremena, grčki tim je uspeo da predstavi dobro opremljenu i lepu JYSKovu prodavnicu sa dobro pripremljenim zaposlenima za otvaranje 23. juna. Ovo je samo jedan od dobrih primera kako su timski duh i predan rad u JYSKu Grčka doveli zemlju do 50 prodavnica za samo 7 godina. Još od vremena kada je preminuli osnivač JYSKa, Lars Larsen, učestvovao u otvaranju prve prodavnice u Atini u septembru 2015.

„I ja i moj tim smo bili veoma srećni i ponosni što smo uspeli da otvorimo 50. JYSKovu prodavnicu u Grčkoj. Nismo samo otvorili prodavnicu. Stvorili smo mogućnost kupcima u Ptolemaidi da imaju kvalitetne proizvode po povoljnim cenama“, kaže Dimitrios, koji je Store Manager u Katerini, ali je prihvatio izazov da otvori prodavnicu u Ptolemaidi.

75 prodavnica kao sledeći cilj

Uopšteno govoreći, JYSK Grčka ostvaruje dobre rezultate sa većom prodajom i više kupaca. Brzi rast na 50 prodavnica nije kraj misije za JYSK Grčka. Sledeći cilj je 75 prodavnica.

„Želimo da pokrijemo sve veće gradove i stvorimo kompletnu mrežu u Atini. Istovremeno, tu su i neka veća ostrva i turističke oblasti u kopnenom delu Grčke u kojima bi mogle da se nalaze JYSKove prodavnice. Nastavićemo ovim odličnim putem na kom smo zahvaljujući predanom radu svih zaposlenih, od prodavnice do kancelarije i distribucionog centra“, kaže Sandor Szimeiszter, Country Manager u JYSK Grčka.

Slika, 50 prodavnica u Grčkoj

Latest news

JYSK Škola spavanja

Kako je JYSK uspavao medije u Srbiji?

15/02/2024 - Povodom novog izdanja JYSK Škole spavanja, foto studio u Beogradu nakratko je postao mesto gde se sanjaju najslađi snovi. Kako bi se iz prve ruke uverili u važnost kvalitetnog sna i testiranja proizvoda za spavanje, JYSK je predstavnike medija iznenadio personalizovanim krevetima i uputio ih na power nap koji će dugo pamtiti.

Team Metz

JYSK Francuska otvara novu prodavnicu i sedište

15/02/2024 - JYSK Francuska otvorio je potpuno novu prodavnicu i preselio se u novo sedište u Mecu.

Aleksandra Knežević

JYSK ima najbolji Home & Office Online Store u Srbiji

13/02/2024 - Zahvaljujući inovativnosti i funkcionalnosti svoje online platforme, JYSK je na HotSpot eCommerce Awardsu, osvojio prestižnu nagradu za najbolji Home & Office Online Store u Srbiji.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office