Skip to main content

Od 0 do 50 grčkih prodavnica za 7 godina

Датум: 06/07/2022

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Expansion , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

Grčka
Tim na otvaranju u Ptolemaidi.

JYSK Grčka otvara 23. juna 50. prodavnicu u toj zemlji.

Samo dva dana pre nego što su Dimitrios Gkoltsios i njegov tim stigli u Ptolemaidu, grad na severu Grčke, zateklo ih je prilično loše iznenađenje.

Dimitrios
Dimitrios Gkoltsios, Store Manager u mestu Katerini u Grčkoj. On je bio odgovoran i na otvaranju u Ptolemaidi.

Stigli su tu da pripreme i otvore 50. prodavnicu u Grčkoj, ali podrum prodavnice je bio potpuno poplavljen, što je značilo da su skoro sav nameštaj i dušeci uništeni.

Međutim, iako su imali malo vremena, grčki tim je uspeo da predstavi dobro opremljenu i lepu JYSKovu prodavnicu sa dobro pripremljenim zaposlenima za otvaranje 23. juna. Ovo je samo jedan od dobrih primera kako su timski duh i predan rad u JYSKu Grčka doveli zemlju do 50 prodavnica za samo 7 godina. Još od vremena kada je preminuli osnivač JYSKa, Lars Larsen, učestvovao u otvaranju prve prodavnice u Atini u septembru 2015.

„I ja i moj tim smo bili veoma srećni i ponosni što smo uspeli da otvorimo 50. JYSKovu prodavnicu u Grčkoj. Nismo samo otvorili prodavnicu. Stvorili smo mogućnost kupcima u Ptolemaidi da imaju kvalitetne proizvode po povoljnim cenama“, kaže Dimitrios, koji je Store Manager u Katerini, ali je prihvatio izazov da otvori prodavnicu u Ptolemaidi.

75 prodavnica kao sledeći cilj

Uopšteno govoreći, JYSK Grčka ostvaruje dobre rezultate sa većom prodajom i više kupaca. Brzi rast na 50 prodavnica nije kraj misije za JYSK Grčka. Sledeći cilj je 75 prodavnica.

„Želimo da pokrijemo sve veće gradove i stvorimo kompletnu mrežu u Atini. Istovremeno, tu su i neka veća ostrva i turističke oblasti u kopnenom delu Grčke u kojima bi mogle da se nalaze JYSKove prodavnice. Nastavićemo ovim odličnim putem na kom smo zahvaljujući predanom radu svih zaposlenih, od prodavnice do kancelarije i distribucionog centra“, kaže Sandor Szimeiszter, Country Manager u JYSK Grčka.

Slika, 50 prodavnica u Grčkoj

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office