Skip to main content

Obaveštenje našeg CEO direktora: Dobre vesti u teškim vremenima

Датум: 08/06/2023

Author: ,

Категорија: Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Jan Bøgh
Jan Bøgh, President & CEO

Poštovane kolege, 

Uprkos stalnim globalnim izazovima, kao što su rat u Ukrajini, viši troškovi i inflacija, JYSK takođe ima dobre vesti koje želi da podeli sa vama. 

Otvaranje novih prodavnica 

U maju smo ponovo otvorili jednu od naših prodavnica u Ukrajini, koja je bombardovana na početku rata. Ovim ponovnim otvaranjem opet imamo 85 funkcionalnih prodavnica u Ukrajini, a ove godine planiramo da otvorimo još 4, sa ciljem da otvorimo 100 prodavnica u narednih nekoliko godina. 

Otvaranjem naše prve 2 prodavnice u Turskoj, otvorili smo i prvu novu zemlju za 3 godine. Bilo je sjajno što smo lično poželeli dobrodošlicu novim zaposlenima u JYSKovom timu i videli koliko su uzbuđeni zbog koncepta prodavnice i naših jakih JYSK vrednosti. Otvaranje je bilo uspešno i već tražimo lokacije za sledeće prodavnice. 

Planiranje strategije i Unified Commerce 

Takođe sam imao zadovoljstvo da se ponovo sretnem sa JYSKovim timom za menadžment u centru HimmerLand u Danskoj prilikom uvodnog sastanka povodom godišnje strategije, ali ovoga puta nisam ja bio taj koji je održao prezentaciju. Umesto toga, Deputy President i CEO Rami Jensen predstavio je svoje planove za finansijsku 2024. godinu. On i njegov rukovodeći tim imaju jake planove koji su u skladu sa JYSK vrednostima i našom dugoročnom strategijom. Radujem se što ću nastaviti ovaj rad kao President & CEO Lars Larsen grupe za maloprodaju.  

Ja i moj rukovodeći tim cenimo i zahvaljujemo vam se na vašoj neprestanoj posvećenosti i preduzetničkom duhu.

I ovog proleća smo uspeli da ubrzamo uvođenje za Unified Commerce. Sistem smo implementirali otvaranjem naših prodavnica u Turskoj i sada očekujemo da će većina danskih prodavnica biti povezana sa sistemom do letnjih praznika i da će uvođenje u Danskoj biti završeno do septembra. Takođe smo započeli pripreme za uvođenje u Španiji, Portugalu i Francuskoj. 

Uveren sam da će ovo učiniti iskustvo kupovine u JYSKu još jednostavnijim, približiti ga kupcu i olakšati za one od vas koji rade u našim prodavnicama. 

Baštenski nameštaj za svakoga 

Leto je zvanično stiglo i znam da svi radite veoma naporno kako biste omogućili svojim kupcima da uživaju u sjajnim ponudama za baštenski nameštaj uz #100daysgardenchallenge, dok istovremeno pružate odličnu korisničku uslugu. Divno je videti da se vaš trud isplati.  

Ja i moj rukovodeći tim cenimo i zahvaljujemo vam se na vašoj neprestanoj posvećenosti i preduzetničkom duhu. 

Srdačan pozdrav, 

Jan Bøgh
President & CEO 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office