Skip to main content

Novosti od našeg CEO-a (glavnog izvršnog direktora): Dobre vijesti u izazovnim vremenima

Datum: 08/06/2023

Author: ,

Kategorija: Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Jan Bøgh
Jan Bøgh, President & CEO

Drage kolegice i kolege, 

Uprkos stalnim globalnim izazovima, kao što su rat u Ukrajini, veći troškovi i inflacija, JYSK ima i dobre vijesti da podijeli s vama. 

Nova otvaranja prodavnica 

U maju smo ponovo otvorili jednu od naših prodavnica u Ukrajini koja je bombardovana na početku rata. S ovim ponovnim otvaranjem opet imamo 85 funkcionalnih prodavnica u Ukrajini i planiramo otvoriti još 4 ove godine s ciljem od 100 prodavnica u narednim godinama. 

Imali smo i otvorenje u novoj zemlji prvi put u 3 godine kada smo otvorili naše prve dvije prodavnice u Turskoj. Bilo je sjajno lično dočekati nove zaposlenike u JYSKov tim i vidjeti njihovo uzbuđenje u vezi koncepta prodavnice i naših snažnih JYSKovih vrijednosti. Otvaranje je bilo uspješno i već tražimo lokacije za naredne prodavnice. 

Strategy Kick-off i Unified Commerce (Uvođenje strategije i Jedinstveno trgovanje)  

Imao sam i zadovoljstvo da ponovo susretnem JYSKov rukovodeći tim u HimmerLandu, Danska, radi godišnjeg uvođenja strategije, ali ovaj put nisam bio izlagač. Umjesto toga je Deputy President i CEO Rami Jensen izložio svoje planove za FY24. On i njegov rukovodeći tim su uveli snažne planove u skladu s JYSKovim vrijednostima i našom dugoročnom strategijom. Radujem se što ću pratiti njegov rad kao predsjednika i CEO-a grupacije Lars Larsen Group Retail.  

Moj rukovodeći tim i ja veoma cijenimo i zahvaljujemo vam za vašu stalnu posvećenost i duh kompanije.

Ovog proljeća smo bili u mogućnosti i ubrzati uvođenje Jedinstvenog trgovanja. Primijenili smo sistem uz otvaranje naših prodavnica u Turskoj i sada očekujemo prijelaz većine danskih prodavnica na sistem do ljetnih praznika i završetak uvođenja u Danskoj do septembra. Počeli smo i pripreme za uvođenje u Španiji, Portugalu i Francuskoj. 

Uvjeren sam da će to učiniti iskustvo kupovine u JYSKu još više besprijekornim i bližim kupcu te lakšim za one koji rade u našim prodavnicama. 

Vrtni namještaj za sve 

Ljeto je službeno počelo i znam da svi naporno radite kako biste pomogli kupcima da uživaju u ljetu s odličnim ponudama vrtnog namještaja uz naš #100daysgardenchallenge dok istovremeno pužate odličnu korisničku uslugu. Sjajno je vidjeti kako se vaši napori isplate.  

Moj rukovodeći tim i ja veoma cijenimo i zahvaljujemo vam za vašu stalnu posvećenost i duh kompanije. 

Srdačno, 

Jan Bøgh 
President & CEO 

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office