Skip to main content
Reno Turk, B2B manager

Novo B2B odeljenje na JYSK West Balkanu

Datum: 26/01/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Expansion , People , Sales Growth , Seamless Cross Channel

Od jeseni 2020., konkretnije od Black Friday-a naš JYSK tim je bogatiji za još jedno odeljenje - Business-to-Business (B2B) odeljenje.

Reno Turk kao B2B manager, nositelji je razvoja poslovanja novog odeljenja i strukturisanog pristupa poslovnim kupcima. Odeljenje je startao sa radom sa primarnim fokusom na hrvatsko tržište dok je u narednim godinama u planu ekspanzija i širenje poslovanja i na ostale države u JYSK West Balkanu.

Glavni segmenti u fokusu ovog novog odeljenja su turizam, HoReCa, javni kupci, kancelarije, kao i poslovanje sa nekretninama kojima će se omogućiti podrška i pomoć vezana za sve specifične zahteve koje bi kupac mogao imati.

„Prepoznali smo potrebu razvoja na području komercijalne prodaje kako bismo odgovorili na zahteve tržišta za dobrim i brzim rešenjima a prvenstveno se tu radi o rešenjima za potrebe hotela, apartmana pa sve do raznih kancelarija, školskog i socijalnog smeštaja. Cilj je da klijentima omogućimo stručnu podršku i pomoć u procesu kupovine doslovno od A do Š“, izjavio je Reno Turk, B2B manager.

Business-to-Business (B2B) odeljenje dugoročno će činiti znatnu kontribuciju u JYSK poslovanju a veća vidljivost i fokus na prodaju poslovnim kupcima u prodavnicama deo su formule za uspeh.

Cilj B2B odeljenja je povećati prodaju u prodavnicama, online kao i projektnoj prodaji, a to će se postići većom prisutnošću u prodavnicama, marketinškim aktivnostima i saradnjom sa strateškim partnerima.

I kako Reno kaže:“ Međusobna saradnja je presudna, a dobra komunikacija sa prodavnicama ključ je B2B uspeha.“

Latest news

Spain

Najviše novih prodavnica otvoreno u Španiji i Poljskoj

28/09/2023 - Ove fiskalne godine, u nijednoj drugoj zemlji nije otvoreno toliko mnogo prodavnica kao u Španiji i Poljskoj.

Camelia and Gabriela are ready for the Paralympic Games in Paris

Camelia i Gabriela su spremne za Paraolimpijske igre

26/09/2023 - Do Paraolimpijskih igara u Parizu ostalo je manje od godinu dana, a predstavnici kompanije JYSK su porazgovarali sa nekim od sportista koji će učestvovati u igrama.

Around the world: JYSK for my green city in Croatia

Oko sveta: Grčka osvojila Business Champions Award, Španija i Portugal dostigli broj od 150 prodavnica

22/09/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office