Skip to main content
Reno Turk, B2B manager

Novo B2B odeljenje na JYSK West Balkanu

Датум: 26/01/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Expansion , People , Sales Growth , Seamless Cross Channel

Od jeseni 2020., konkretnije od Black Friday-a naš JYSK tim je bogatiji za još jedno odeljenje - Business-to-Business (B2B) odeljenje.

Reno Turk kao B2B manager, nositelji je razvoja poslovanja novog odeljenja i strukturisanog pristupa poslovnim kupcima. Odeljenje je startao sa radom sa primarnim fokusom na hrvatsko tržište dok je u narednim godinama u planu ekspanzija i širenje poslovanja i na ostale države u JYSK West Balkanu.

Glavni segmenti u fokusu ovog novog odeljenja su turizam, HoReCa, javni kupci, kancelarije, kao i poslovanje sa nekretninama kojima će se omogućiti podrška i pomoć vezana za sve specifične zahteve koje bi kupac mogao imati.

„Prepoznali smo potrebu razvoja na području komercijalne prodaje kako bismo odgovorili na zahteve tržišta za dobrim i brzim rešenjima a prvenstveno se tu radi o rešenjima za potrebe hotela, apartmana pa sve do raznih kancelarija, školskog i socijalnog smeštaja. Cilj je da klijentima omogućimo stručnu podršku i pomoć u procesu kupovine doslovno od A do Š“, izjavio je Reno Turk, B2B manager.

Business-to-Business (B2B) odeljenje dugoročno će činiti znatnu kontribuciju u JYSK poslovanju a veća vidljivost i fokus na prodaju poslovnim kupcima u prodavnicama deo su formule za uspeh.

Cilj B2B odeljenja je povećati prodaju u prodavnicama, online kao i projektnoj prodaji, a to će se postići većom prisutnošću u prodavnicama, marketinškim aktivnostima i saradnjom sa strateškim partnerima.

I kako Reno kaže:“ Međusobna saradnja je presudna, a dobra komunikacija sa prodavnicama ključ je B2B uspeha.“

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office