Skip to main content
Quality perception video

Novi video u kom se prikazuje JYSKov uspeh

Датум: 15/03/2021

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Strategy

Mada se JYSK ne povezuje uvek sa isticanjem svojih rezultata, novi video prikazuje neka od najvećih postignuća u poslednjih nekoliko godina.

Novi video o JYSKu u produkciji odeljenja za Marketing počinje pitanjem „Kako da ostvarite još bolje rezultate od onih najboljih do sada?“ i pruža uvide u deo truda koji je uložen u naše impresivne rezultate tokom poslednjih sedam godina.

„Naš osnivač, Lars Larsen, stvorio je temelj za snažno i dugotrajno preduzeće sa konceptom male prodavnice, fokusom na prave proizvode i prave cene, kao i sa spremnošću za preduzimanje rizika. To su i danas osobine JYSKa. Da bismo rasli i razvijali se kao organizacija, fokusiramo se na stvaranje odličnih strategija da bi JYSK ostao privlačan, moderan i dinamičan, kako za kupce, tako i za zaposlene“, kaže President and CEO (predsednik i izvršni direktor) u JYSKu, Jan Bøgh, koji se takođe pojavljuje u videu.

Tokom skoro 8 minuta trajanja ovog videa, objašnjeni su razni aspekti JYSKa i istaknuti su rezultati. To obuhvata raspitivanje kod kupaca o JYSKu, poboljšavanje doživljaja kupovine, ulaganje u bolju obuku za osoblje i ažuriranje koncepata prodavnica.

POGLEDAJTE VIDEO OVDE (ODABERITE TITL) – I SLOBODNO GA DELITE:

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office