Skip to main content

Novi video u kom se prikazuje JYSKov uspeh

Datum: 15/03/2021

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager, JYSK

Kategorija: Strategy

Mada se JYSK ne povezuje uvek sa isticanjem svojih rezultata, novi video prikazuje neka od najvećih postignuća u poslednjih nekoliko godina.

Novi video o JYSKu u produkciji odeljenja za Marketing počinje pitanjem „Kako da ostvarite još bolje rezultate od onih najboljih do sada?“ i pruža uvide u deo truda koji je uložen u naše impresivne rezultate tokom poslednjih sedam godina.

„Naš osnivač, Lars Larsen, stvorio je temelj za snažno i dugotrajno preduzeće sa konceptom male prodavnice, fokusom na prave proizvode i prave cene, kao i sa spremnošću za preduzimanje rizika. To su i danas osobine JYSKa. Da bismo rasli i razvijali se kao organizacija, fokusiramo se na stvaranje odličnih strategija da bi JYSK ostao privlačan, moderan i dinamičan, kako za kupce, tako i za zaposlene“, kaže President and CEO (predsednik i izvršni direktor) u JYSKu, Jan Bøgh, koji se takođe pojavljuje u videu.

Tokom skoro 8 minuta trajanja ovog videa, objašnjeni su razni aspekti JYSKa i istaknuti su rezultati. To obuhvata raspitivanje kod kupaca o JYSKu, poboljšavanje doživljaja kupovine, ulaganje u bolju obuku za osoblje i ažuriranje koncepata prodavnica.

POGLEDAJTE VIDEO OVDE (ODABERITE TITL) – I SLOBODNO GA DELITE:

Latest news

JYSK LIVE

Skoro 200 ljudi je gledalo JYSKov prvi PR događaj UŽIVO

26/03/2021 - Ovog marta je JYSK održao svoj prvi onlajn PR događaj. Skoro 200 influensera i novinara iz 11 evropskih zemalja pratilo je uživo događaj koji je usmerio pažnju na najnovije trendove u JYSKu i JYSKove napore za održivost.

Award

JYSK Rusija osvaja nagradu za najbolji novi maloprodajni lanac

25/03/2021 - Uprkos pandemiji virusa korona, koja još uvek traje, JYSK se 2020. godine proširio na tržište Rusije. Sada je ulazak u Rusiju nagrađen nagradom za najbolji novi maloprodajni lanac.

XL otvorenje

U Sarajevu otvorena prva XL prodavnica u West Balkan regionu

24/03/2021 - JYSK XL prodavnica, početkom marta otvorila je svoja vrata za kupce u BiH

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office