Skip to main content

Novi videosnimak prikazuje JYSKov uspjeh

Datum: 15/03/2021

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager, JYSK

Kategorija: Strategy

Iako se JYSK nužno ne povezuje s isticanjem postignutih rezultata, novi videosnimak prikazuje neka od najvećih postignuća u prošloj godini.

Uz uvodno pitanje – Kako poboljšati najbolje rezultate ikad? – novi JYSKov videosnimak koji je proizveo Marketing pruža uvid u rad koji stoji iza naših impresivnih rezultata tokom posljednjih sedam godina.

"Naš osnivač, Lars Larsen, stvorio je temelj za jako i dugotrajno poslovanje uz koncept male prodavnice, fokus na prave proizvode s pravim cijenama i volju za preuzimanje rizika. To je i danas ostala glavna karakteristika JYSKa. Da bismo proširili i razvili organizaciju, fokusiramo se na stvaranje sjajnih strategija, tako da JYSK ostane privlačan, jasan i dinamičan, kako za kupce tako i za zaposlenike", kaže President and CEO (predsjednik i izvršni direktor) JYSKa, Jan Bøgh, koji se također pojavljuje na videosnimku.

Tokom gotovo 8-minutnog videosnimka, objašnjavaju se različiti aspekti JYSKa i naglašavaju rezultati. To uključuje anketiranje kupaca o JYSKu, poboljšanje iskustva kupovine na internetu, ulaganje u bolje obučavanje osoblja i izmjene koncepata prodavnice.

POGLEDAJTE VIDEOSNIMAK OVDJE (IZABERITE TITLOVE) – I SLOBODNO GA PODIJELITE S DRUGIMA:

Latest news

JYSK LIVE

Skoro 200 osoba je gledalo prvi JYSK LIVE PR događaj

26/03/2021 - Ovog marta je JYSK održao svoj prvi internetski PR događaj. Skoro 200 influensera i novinara iz 11 evropskih zemalja je uživo gledalo događaj koji je bio fokusiran na najnovije trendove u JYSKu i JYSKovo zalaganje za održivost.

Award

JYSK Rusija dobija nagradu Best New Retailer

25/03/2021 - Uprkos pandemiji koronavirusa, JYSK se 2020. godine proširio i na Rusiju. Sad je proširenje na Rusiju nagrađeno nagradom Best New Retailer.

XL otvorenje

U Sarajevu otvorena prva XL prodavnica u West Balkan regionu

24/03/2021 - JYSK XL prodavnica, početkom marta otvorila je svoja vrata za kupce u BiH

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office