Skip to main content
New JYSK store in just three weeks: “It has been a crazy time”

Nova JYSK prodavnica za svega tri nedelje: „Ovo je bio potpuno lud period“

Датум: 28/07/2020

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR

Категорија: People

Nakon što joj je prodavnica uništena u požaru, Sine, Store Manager (menadžer prodavnice) i njene kolege iz Ringsteda u Danskoj, izgradili su novu i privremenu JYSK prodavnicu u staroj radionici. Za ovaj poduhvat su im bile potrebne samo tri nedelje, kao i velika doza timskog duha. 

JYSK Ringsted
Sine Starup Petersen, Store Manager, vidi svetlo na kraju tunela.

Kada se JYSK prodavnice otvaraju bilo kuda u svetu, mnogo vremena se posvećuje kreativnom procesu od ideje do izgradnje prodavnice. Međutim, Sine i njene kolege u Ringstedu u Danskoj ostvarili su ovaj poduhvat za svega tri nedelje.   

„Potpuno mi je suludo da smo zaista ovo sproveli u delo“, kaže nam Sine Starup Petersen i dodaje: 

„Pre tri nedelje ovo je bila samo stara radionica koja nije imala nikakav potencijal za transformaciju u prodavnicu. Međutim, sada smo spremni da ponovo dočekamo kupce“, Sine je rekla dopisnicima portala GOJYSK.com koji su bili u poseti Ringstedu pre otvaranja prodavnice 26. juna.

Od trenutka kada su potpisali ugovor o zakupu početkom juna, Sine i njen tim nisu stali.

„Morali smo da radimo brzo da bismo sve obavili u potrebnom roku. Srećom, pa imamo sjajne kolege iz drugih prodavnica i okruga koji su nam pritekli u pomoć“, kaže nam Sine.

Prilikom izgradnje privremene prodavnice, JYSK je reciklirao enterijer obližnje JYSK prodavnice u Slagelseu koja je nedavno renovirana novim konceptom prodavnice 3.0. Privremena JYSK prodavnica će biti otvorena sve dok se ne pronađe nova i trajna lokacija.

JYSK Ringsted
Kupci su zadovoljni zato što ponovo imaju JYSK prodavnicu u Ringstedu.

Zadovoljni kupci

Nisu samo Sine i njene kolege zadovoljni rezultatom.

„Kupci su impresionirani time što smo uspeli da ovo napravimo za svega tri nedelje i dali su nam mnogo pohvala za privremenu prodavnicu“, kaže Sine.

Čini se da su kupci prezadovoljni time što ponovo imaju JYSK prodavnicu u Ringstedu. Tokom pet dana od dana otvaranja prodavnice pa do kraja juna, Sine i njen tim uspeli su da ostvare indeks obrta za ceo mesec.

„Mislim da je ovo jasan znak da je kupcima u Ringstedu zaista nedostajala JYSK prodavnica u periodu dok smo bili prisilno zatvoreni. Međutim, pružili su nam bezrezervnu podršku“, kaže Sine.


Što nas ne ubije, to nas ojača

JYSK Ringsted
Sine, Store Manager, priprema kolege za otvaranje prodavnice.

Od dana kada su joj uručeni ključevi prodavnice u februaru 2020, Sine je morala da se izbori sa požarom u prodavnici, organizovala je uspešnu rasprodaju zbog požara, pronašla je novu privremenu prodavnicu, otvorila ju je i istovremeno vodila računa o tome da je sve u skladu sa propisima vlade o koroni.

„Ovo je potpuno lud period za sada“, kaže Sine i dodaje:

„Jako mi je žao kolega. Morali smo da promenimo radne planove nekoliko puta i da neke od njih pošaljemo u druge prodavnice dok smo tražili lokaciju za novu prodavnicu. Međutim, oni su sjajno podneli sve ovo i mogu da se ponose time kako smo se udružili i pomagali jedni drugima“, kaže Sine.

Sine čak vidi i pozitivnu stranu svih ovih nedaća.

„Bolje sam upoznala kolege tokom ovog perioda i mislim da oni to isto mogu da kažu i za mene, što uopšte nije loša stvar ako mene pitate“, kaže Sine.

JYSK Ringsted
Mada je privremena JYSK prodavnica morala da se otvori u kratkom roku, bilo je važno da se sve obavi u skladu sa pravilima.

Ponosni District Manager (menadžer okruga)

Peter Michael Ordrup Frost, District Manager, izuzetno je zadovoljan time što se ceo okrug udružio u tome da pomogne JYSK prodavnici u Ringstedu.

„Kada imamo u vidu kroz šta je sve prošla prodavnica u Ringstedu, nemoguće je da ne budemo ponosni na Sine i njen tim, ali i na čitavu organizaciju. Svi su uložili veliki napor nakon požara u prodavnici“, kaže nam Peter Michael, District Manager.

U ovom trenutku, privremena JYSK prodavnica je među onima koje ostvaruju najbolji promet u Danskoj u julu.

„To samo dokazuje za šta smo sve sposobni. Ne samo na nivou prodavnice ili okruga, već i čitave organizacije. Kada moramo da delamo brzo, odmah se bacamo na posao“, kaže Peter Michael. 
 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office