Skip to main content

Nova CFO želi da bude bliže kupcima

Datum: 04/09/2023

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager, JYSK

Kategorija: Careers & HR , People , Technology

Prevod: www.languagewire.com

Signe Lind Jacobsen, CFO u JYSKu, raduje se tome što će na svom novom „poslu iz snova“ biti bliže kupcima.

Signe Lind Jacobsen
„Očekujem, između ostalog, da ću moći da doprinesem tako što ću finansijskom aspektu pružiti još više prilike da olakša preduzeću donošenje ispravnih odluka“, kaže Signe Lind Jacobsen.

„Ispunjeni su svi kriterijumi za moj posao iz snova kao CFO, pa je to zaista posao iz snova koji imam u JYSKu.“

Zaključila je Signe Lind Jacobsen kojoj je 1. avgust 2023. bio prvi ravi radni dan u JYSKovom međunarodnom sedištu u Brabrandu, u Danskoj.

Kao obučeni računovođa i uz više od 20 godina iskustva u finansijama, 40-godišnja Signe Lind Jacobsen stigla je u JYSK sa snažnim veštinama. Ranije su joj na vizitkarti stajali Bestseller, Rema 1000, Salling Group i u skorije vreme Danish Crown.

Bliže kupcima

Već je pre prvog radnog dana podesila JYSK e-poštu kako bi mogla da prati dešavanja.

„Kada sam dobila JYSK e-poštu, počela sam da dobijam i dnevne izveštaje o prodaji. Zaista mi se sviđa dnevni deo maloprodaje jer suštinski možete da sagledate brojeve za jučerašnji dan, učinite nešto danas i već sutradan primetite rezultate. Rad na približavanju kupcima je nešto čemu se zaista radujem“, kaže ona.

Nova CFO želi da bude bliže kupcima, pa želi još više da koristi ogromnu količinu finansijskih podataka kompanije JYSK da bi to postigla.

„Očekujem, između ostalog, da ću moći da doprinesem tako što ću finansijskom aspektu pružiti još više prilike da olakša preduzeću donošenje ispravnih odluka. Posedujemo veoma, veoma velike količine podataka koje besumnje mogu da nam pomognu u tom pravcu“, objašnjava ona.

Karijera

  • 2023.– CFO i Executive Vice President, JYSK
  • 2021.–2023.: Senior Vice President i CFO Commercial, Danish Crown
  • 2014.–2020.: Finance Director, Salling Group
  • 2013.–2014.: Commercial Controller, Läntmannen Unibake
  • 2012.–2013.: Controller, Rema 1000 Denmark
  • 2008.–2012.: Controller i kanije Finance Manager, Cadbury Stimorol
  • 2006.–2008.: Controller, Bestseller
  • 2002.–2006.: Accountant, Deloitte

Održivost kao vrednost kupcima

Osim finansijske odgovornosti, nova CFO će takođe biti odgovorna za odeljenje održivosti koje će staviti još veći fokus na to kako JYSK može da radi uz održivost. Ona sama to naziva „mega uzbudljivim“.

Po njenom mišljenju, pravni aspekti se moraju držati pod kontrolom kao nešto što se podrazumeva.

„Međutim, zanima me i kako da održivost ugradimo u poslovanje, pa da ne bude samo u izveštajima, već da postane i vrednost kupcima“, kaže ona.

Signe Lind Jacobsen živi u Arhusu, predgrađu Riskova, u Danskoj, sa suprugom koji se zove Christian i koji je samostalni preduzetnik, sa njihovo dvoje dece uzrasta 10 i 12 godina, a tu su i porodični pas i mačka.

Latest news

JYSK store

JYSK ponovo ostvaruje veći promet u fiskalnoj godini 2022/23.

14/09/2023 - JYSK je povećao promet za 6,3 procenata dostigavši 38,5 milijardi danskih kruna (5,2 milijardi evra) u fiskalnoj godini 2022/23, što predstavlja novi rekord.

Carsten Nørgreen Weinkouff

JYSK je od sada još više usmeren na korisničko iskustvo sa novom pozicijom u top menadžmentu

06/09/2023 - U svojoj novoj ulozi izvršnog potpredsednika, Carsten Nørgreen Weinkouff želi da sprovede dodatne napore kako bi povećao obim prodaje i komercijalnu privlačnost.

Martin Amstrup Bang

Novi EVP odeljenja za nabavke želi da optimizuje ono zbog čega je JYSK jedinstven

05/09/2023 - Odlična ponuda, stručna usluga i skandinavski dizajn ono su, između ostalog, što prema viđenju novog EVP odeljenja za nabavke omogućava JYSKu jak položaj na tržištu.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office