Skip to main content
Nordic Mood August 2017

Nordic Mood dodatno podstiče prodaju

Датум: 01/02/2018

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Attractive Stores , Product Assortment , Sales Growth

Kolekcija Nordic Mood, koja stiže u JYSK prodavnice u 19 zemalja, daje istaknutim proizvodima značajan prodajni podsticaj.

Poseban način izlaganja kolekcije Nordic Mood u JYSKu Holbæk, Denmark.
Poseban način izlaganja kolekcije Nordic Mood u JYSKu Holbæk, Denmark – uključujući VANDSTED klupu.


Izlaganje odabranih artikala zajedno na inspirativan način se na kraju isplati.

Novi podaci iz Kontrole poslovanja zapravo pokazuju da na taj način jedan artikal može da se prodaje do četiri puta više nego kada se samo postavi na uobičajeno mesto u prodavnici.

„Nakon godinu dana prodaje kolekcije Nordic Mood u devet različitih zemalja, podaci jasno pokazuju da poseban način izlaganja povećava prodaju odabranih proizvoda. Tako da se na kraju isplati dodatni napor uložen u izlaganje proizvoda i stalno čuvanje na zalihama“, kaže Peter Andsager, Executive Vice President Purchasing (izvršni potpredsednik za prodaju).

Šta je to Nordic Mood?

• Kolekcija proizvoda izloženih na vidljivom mestu u prodavnici koja se ažurira novim proizvodima svakog tromesečja.

• Nordic Mood se koristi od 2017. godine u Bugarskoj, Češkoj Republici, Danskoj, Finskoj, Mađarskoj, Norveškoj, Poljskoj, Rumuniji i Švedskoj.

• U februaru 2018. koristiće se i u Belgiji, Bosni i Hercegovini, Grčkoj, Holandiji, Hrvatskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Ujedinjenom Kraljevstvu i Ukrajini.

VANDSTED ostvaruje najbolju prodaju

U periodu od 29. avgusta do 9. oktobra 2017. godine, VANDSTED klupa je bila ključni artikal kolekcije Nordic Mood. Na osnovu podataka, prodato je 4,4 puta više klupa u prodavnicama koje koriste Nordic Mood u odnosu na one koje ga ne koriste.

U poređenju sa celim asortimanom klupa, u Danskoj je prosečno prodato 27 VANDSTED klupa po prodavnici, u poređenju sa drugih šest klupa iz ostalog asortimana.

Ostali artikli u kolekciji se takođe prodaju mnogo bolje u prodavnicama u kojima se Nordic Mood izlaže kao jedinstvena kolekcija.

Nordic Mood postaje globalna kolekcija

Nordic Mood – avgust 2017.U februaru će Nordic Mood biti dostupan u još JYSKovih zemalja. Rikke Blæsild, Range & Design Manager (menadžer za asortiman i dizajn) je zadužena za izbor proizvoda za prvu globalnu kolekciju.

„Divno je što možemo videti kako je kolekcija Nordic Mood zaista podstakla prodaju u devet zemalja sa kojima smo do sada radili. Naravno, sada sa uzbuđenjem iščekujem kako će sve funkcionisati sa novom globalnom kolekcijom. Objedinila sam stilske artikle i one u skandinavskom stilu koji će, nadam se, biti uspešni u svim zemljama u kojima JYSK ima prodavnice“.

Kolekcija Nordic Mood će biti dostupna u 19 različitih zemalja od 13. februara 2018.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office