Skip to main content

Nedelju dana sa zaposlenim... Magda Błochowiak iz Poljske

Датум: 04/05/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорија: People

Izabrali smo Magdu Błochowiak, Administrative Responsible (načelnik administracije) iz Poljske, da podeli tipičnu nedelju svog života pomoću slika i kratkih opisa.

Ponedeljak

Ponedeljak

Kao Administrative Responsible, dan započinjem sastavljanjem dokumentacije za isporuku i prebrojavanjem zaliha kako bih se uverila da je brojno stanje u magacinu adekvatno.

Kolege i ja zajedno otvaramo prodavnicu i nedelja nam započinje tako što u prvi plan stavljamo potrebe klijenata.

Utorak

Utorak

Ako imam slobodan dan, volim da ga provedem radeći ono što najviše volim, a to je trčanje. Trčim ultramaratone, odnosno trke koje su duže od 45 km. Najviše volim distancu od 100 km i već sam istrčala četiri trke te dužine.

Veče provodim sa kćerkom Aleksandrom, osobom koju najviše volim na svetu.

Sreda

Sreda

Sreda je dan kada nam dolazi roba. Od jutra nastojim da pomognem kolegama u magacinu. Pakujem robu na kolica i vodim računa da su rafovi u prodavnicama ispunjeni potrebnim proizvodima.

Sredom uveče imamo običaj da pripremamo cene i menjamo cene artikala na rafovima za novu kampanju, koja počinje četvrtkom.    

Četvrtak

Četvrtak

Obično trčim ujutru, po mogućstvu 30 km u društvu mojih najdražih trkača.

Popodne provodim sa kćerkom Aleksandrom. Uvek radimo nešto zajedno, na primer, idemo na klizanje, vozimo bicikl ili rolere, kuvamo, idemo u kupovinu ili na kolače.

Petak

Petak

Volim da štampam i kategorišem cene za novu kampanju, tako da sam obično odgovorna za taj zadatak. Moje kolege znaju da obožavam taj zadatak, tako da mi ga ostave za subotu čak i ako ne radim u petak.

Naravno, pored zadataka i zaduženja u vezi sa kampanjom, vodimo računa o tome da je prodavnica uredna i pružamo sjajnu uslugu svim našim klijentima.

Subota

Subota

Subota je na poslu veoma naporan dan, jer prodavnica ne radi nedeljom. Ovde mi pomaže kondicija koju sam stekla trčanjem!

Kao tim nastojimo da se pobrinemo za potrebe svih klijenata. Vodimo računa da u prodavnici ima dovoljno robe i dočekujemo svakog klijenta sa osmehom.

Nedelja

Nedelja

Naravno, nedelju provodim na trčanju, ali prelazim manju distancu od 15–20 km. Osim toga, tokom zime jako volim da plivam u hladnoj vodi. Bavim se ovom aktivnošću već dve godine i preporučila bih je svima.

Latest news

Rami Jensen

Obaveštenje našeg CEO direktora: Dostignuća i proslave

08/05/2024 - Proleće je zvanično stiglo, a toliko ima dostignuća i uspeha koje treba da poslavimo.

Pallet cover

Saznajte kako JYSK koristi plastiku da bi uštedeo plastiku

06/05/2024 - Nova plastična navlaka će pomoću JYSKu da poveća ekološku održivost.

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office