Skip to main content

Jedna sedmica sa... Magdom Błochowiak iz Poljske

Datum: 04/05/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: People

Administrative Responsible (Odgovorna za administraciju) Magda Błochowiak iz Poljske odlučila je podijeliti tipičnu sedmicu u svom životu kroz slike i kratke opise.

Ponedjeljak

Ponedjeljak

Kao Administrative Responsible, počinjem svoj radni dan tako što sastavljam dokumente za otpremanje i brojim inventar kako bi naše skladište bilo dobro organizovano.

Zajedno sa svojim kolegama otvaram prodavnicu, a naša sedmica počinje tako što na prvo mjesto stavljamo kupce.

Utorak

Utorak 1

Imam slobodan dan, i svoje slobodno vrijeme provodim u onome što najviše volim, a to je trčanje. Trčim na ultramaratonima, a ultramaratoni su trke duže od 45 km. Najviše volim utrke na 100 km i već sam trčala na četiri takve.

Provodim poslijepodne sa svojom najvećom ljubavi - mojom kćerkom Aleksandrom.

Srijeda

Srijeda

Srijeda je dan isporuke. Od samog jutra pokušavam pomoći svojim kolegama u skladištu. Stavljam robu na stolić sa točkovima i brinem se o tome da su police u prodavnicama ispunjene proizvodima kako bi prodavnica bila potpuno opremljena.

Naš ritual srijedom uveče jeste priprema i izmjena cijena na policama za novu kampanju, koja počinje četvrtkom.    

Četvrtak

Četvrtak

Obično trčim ujutro, po mogućnosti 30 km u društvu najboljeg tima za trčanje.

Provodim poslijepodne sa svojom kćerkom Aleksandrom. Uvijek smislimo nešto da radimo zajedno: klizanje na ledu, vožnja bicikla, rolanje, kuhanje, kupovina ili odlazak na desert.

Petak

Petak

Volim štampati i određivati cijene za novu kampanju i obično sam ja odgovorna za nju. Moje kolege znaju da mnogo volim taj zadatak pa čak i ako nisam na poslu, oni mi ostave taj zadatak za subotu.

Pored zadataka i odgovornosti u vezi sa kampanjom, mi se naravno brinemo o tome da je prodavnica uredna i da pružimo izvrsnu uslugu svim kupcima.

Subota

Subota

Subota na poslu je veoma radna i intenzivna jer prodavnica ne radi nedjeljom. Ovdje mi mnogo pomaže moja kondicija od trčanja!

Zajedno kao tim, pokušavamo da uslužimo svakog kupca. Brinemo se o tome da je prodavnica ispunjena robom i dočekujemo svakog kupca sa osmjehom.

Nedjelja

Nedjelja 2

Naravno, provela sam dan trčeći, ali manju stazu, oko 15-20 km. Tokom zime, kada je još hladno, moja druga strast je plivanje u hladnoj vodi. „Morž“ sam već dvije godine, i to bih svima preporučila.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office