Skip to main content

NEDELJA DANA S… VLADANOM TODOROVIĆEM IZ SRBIJE

Датум: 07/08/2017

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Категорија: People

Rukovodilac logistike Vladan Todorović iz Srbije odlučio je kroz slike i kratke opise podeliti s nama svoju tipičnu radnu nedelju. Vladan radi u JYSK radnji u Požarevcu, u istočnoj Srbiji.

PONEDELJAK

Ponedeljkom dok nema kupaca, iskoristim priliku da prolazim check listu i proveravam ispravnost nameštaja u radnji. Naravno, sve nepravilnosti koje uočimo kolege i ja otklanjamo odmah, da nameštaj uvek bude spreman za naše kupce.

Monday

UTORAK

Roba je pristigla iz DC-a i spremna je za moj magacin. Samo je treba lagano raspremiti i popakovati. U ovom zadatku uvek mi pomognu kolege da bi svi bili zadovoljniji i da se i ja što pre posvetim našim kupcima.

Tuesday

SREDA

Promena cena posle dobrih pazara dođe kao dobar predah sredom uveče. A sprovođenje novog N-plana je pravi uzbudljiv izazov za mene, ali i za kolege iz moje smene.

Wednesday

ČETVRTAK

U četvrtak sam odlučio da provedem slobodno vreme sa svojim sinom, pa smo puni sportskog duha krenuli na fudbalsku utakmicu. Nakon navijanja za naš najdraži tim, pobedu smo odlučili da proslavimo uz piće i sladoled.

Thursday

 

PETAK

Petkom se trudim da namontiram što više nameštaja statusa 21 i 81, kako bi spreman dočekao kupce za vikend. A ako nema puno takvog nameštaja, uz rad u prodaji smenu obično provedem sređujući magacin. Cilj je da se za vikend, kad je najveća prodaja, svi lakše snađemo i da oslobodimo prostor za novu robu koja stiže za nekoliko dana.

Friday

SUBOTA

Danas smo odlučili da napravimo kick off uz kaficu u međusmeni. Plan je napravljen i krećemo u realizaciju. GO EXECUTE!

Saturday

NEDELJA

Nedelja je, naravno, dan za predah. Posle uspešne sedmice, najbolje je provesti dan u prirodi sa sinom, opustiti se i skupiti energiju za sledeću sedmicu.

Sunday

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office