Skip to main content

JEDNA SEDMICA SA… VLADANOM TODOROVIĆEM IZ SRBIJE

Datum: 07/08/2017

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Kategorija: People

Rukovoditelj logistike Vladan Todorović iz Srbije odlučio je kroz slike i kratke opise podijeliti sa nama svoju tipičnu radnu sedmicu. Vladan radi u JYSK prodavnici u Požarevcu, u istočnoj Srbiji.

PONEDJELJAK

Ponedjeljkom dok nema kupaca, iskoristim priliku da prođem kroz check listu i provjeravam ispravnost namještaja u prodavnici. Naravno, sve nepravilnosti koje uočimo kolege i ja otklanjamo odmah, da namještaj uvijek bude spreman za naše kupce.

Monday


UTORAK

Roba je pristigla iz DC-a i spremna je za moje skladište. Samo je treba lagano raspremiti i spakirati. U ovom zadatku uvijek mi pomognu kolege da bismo svi bili zadovoljniji i da se i ja što prije posvetim našim kupcima.

Tuesday

SRIJEDA

Promjena cijena poslije dobrih prometa dođe kao dobar predah srijedom uveče. A provođenje novog N-plana je pravi uzbudljiv izazov za mene, ali i za kolege iz moje smjene.

Wednesday

ČETVRTAK

U četvrtak sam odlučio provesti slobodno vrijeme sa svojim sinom, pa smo puni sportskog duha krenuli na nogometnu utakmicu. Nakon navijanja za naš najdraži tim, pobjedu smo odlučili proslaviti uz piće i sladoled.

Thursday

PETAK

Petkom se trudim namontirati što više namještaja statusa 21 i 81, kako bi spreman dočekao kupce za vikend. A ako nema puno takvog namještaja, uz rad u prodaji smjenu obično provedem sređujući skladište. Cilj je da se za vikend, kad je najveća prodaja, svi lakše snađemo i oslobodimo prostor za novu robu koja stiže za nekoliko dana.

Friday

SUBOTA

Danas smo odlučili napraviti kick off uz kaficu u međusmjeni. Plan je napravljen i krećemo u realizaciju. GO EXECUTE!

Saturday

NEDJELJA

Nedjelja je, naravno, dan za predah. Poslije uspješne sedmice, najbolje je provesti dan u prirodi sa sinom, opustiti se i skupiti energiju za narednu sedmicu.

Sunday

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office