Skip to main content

Nedelja dana s... Jussi Mäkilä iz Finske

Датум: 01/10/2016

Author: ,

Категорија: People

Store Manager Trainee Jussi Mäkilä iz Finske odlučio je da kroz slike i kratke opise sa nama podeli svoju tipičnu radnu nedelju. Jussi radi u jednoj od najvećih JYSK prodavnica u Finskoj. 

Ponedeljak 

Danas sam bio na Store Manager Trainee follow-up meetingu sa svojim mentorom, District Managerom i Store Managerom. Razgovarali smo o nadolazećim aktivnostima, postavljanju ciljeva i, naravno, o letnjoj rasprodaji te kako možemo da izvučemo najbolje iz sezone. 

Jussi Mäkilä Monday

Utorak 

Dobra stvar je što se JYSK redovno unapređuje i razvija nove koncepte i proizvode. To nam olakšava prodaju i postizanje dobrih prometa iz meseca u mesec. Danas smo u prodavnici završili sa uređenjem odeljenja dekoracija i sitnijih proizvoda za domaćinstvo. 

Jussi Mäkilä Tuesday

Sreda 

Pre nekog vremena, moja verenica i ja smo kupili svoj stan i još uvek ga renoviramo. Ponekad se čini kao beskrajan projekat, ali ovo je naš prvi pravi dom i želim da bude savršen za našu zajedničku budućnost. 

Jussi Mäkilä Wednesday

Četvrtak 

Dobar tim i osećaj zajedništva pomaže nam u efikasnosti kojom odrađujemo dnevne rutine - tako i u danima dolaska isporuka, kada su, kao na primer danas, proizvodi teški. Volim fizički deo ovog posla. Nakon celog dana provedenog u magacinu ne treba da idem u teretanu! 

Jussi Mäkilä Thursday

Petak 

Vikendom radim kao DJ u lokalnom klubu. Pre nego što šou počne, dobro je proći kroz spisak pesama i napraviti male izmene da bih obezbedio da se ljudi zabave i plešu tokom cele večeri. 

Jussi Mäkilä Friday

Subota 

Danas sam uživao u vremenu provedenom u vikendici sa svojim prijateljima iz školskih dana. Predivan je osećaj uživati u prirodi i dobrom društvu - i naravno, u sauni! 

Jussi Mäkilä Saturday

Nedelja 

Moja verenica i ja često nedelje provodimo na kauču gledajući filmove. Trenutno smo usred sezone hokeja na ledu, tako da smo danas pratili utakmicu i Finska će ponovo biti pobednik! 

Jussi Mäkilä Sunday

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office