Skip to main content

Naš CEO donosi dobre vesti: Spremni za narednu finansijsku godinu

Датум:

Author: ,

Категорија: Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Poštovane kolege,Rami Jensen

Leto je tek počelo i kao po pravilu, ovo je doba kada u JYSKu ima dosta posla i to zbog pokušaja da se poslednji put pogura prodaja baštenskog nameštaja u prodavnicama i distributivnim centrima, ali i zato što naš JYSK Management Team već razmišlja o narednoj finansijskoj godini.

Zadovoljni smo dokle smo stigli i sa jednim i sa drugim, i želeo bih da vam se zahvalim na neprekidnom zalaganju i pozitivnom stavu prema prodaji. Tome u prilog govori prodaja koju smo ostvarili i broj kupaca koji je posetio naše prodavnice.

VELIKI POMAK U SPROVOĐENJU SISTEMA UNIFIED COMMERCE

Brže nego što je planirano, uspeli smo da uvedemo Unified Commerce u sve prodavnice u Portugaliji, prvoj od bivših DBL zemalja. Hvala vam na pripremi i realizaciji ovog projekta. Zaista je impresivno i pozitivno će se odraziti iskustvo kupovine kod naših kupaca. Očekujemo da ćemo u narednim mesecima uvesti Unified Commerce u Španiji, nakon čega slede Francuska i Austrija.

Takođe smo obeležili prvu godišnjicu prisustva na turskom tržištu i otvaranje četvrte prodavnice u ovoj zemlji. Prepoznali smo značajan potencijal koji nudi ova zemlja i stoga smo odlučili da osnujemo nezavisnu organizaciju, za čijeg Country Directora smo imenovali Fatih Tezcan, kako bismo što više iskoristili potencijal koji pruža Turska.

NOVA OSNOVA U NAŠEM JYSKOVOM DOMU

Kao što ste možda primetili, dodali smo osnovu u naš JYSKov dom koji sada uključuje i našu posvećenost održivosti. Ovo smo uradili kako bismo pokazali da želimo da budemo deo klimatskog rešenja i trenutno čekamo da inicijativa Science Based Targets odobri naše planove. Postoji mnogo više projekata održivosti koje razmatramo, o čemu ćete saznati više na jesen.

Poster strategije

FINANSIJSKA GODINA 2025.

U maju smo okupili rukovodeće timove širom JYSK-a u Danskoj kako bismo započeli poslednju godinu sprovođenja naše strategije „Seamless and Closer to the Customer“. Otada, rukovodeći timovi u svim JYSKovim zemljama, na logističkim i uslužnim pozicijama rade na lokalnim poslovnim planovima za narednu finansijsku godinu. Utemeljili smo neke čvrste planove koji će nam pomoći da prođemo kroz finiš liniju pre nego što pokrenemo ažuriranu verziju strategije od finansijske godine 2026.

Moj rukovodeći tim i ja bismo želeli da vam se još jednom zahvalimo na celokupnom napornom radu i posvećenosti u našim JYSK prodavnicama, distributivnim centrima i regionalnim sedištima. Želimo vam da lepo provedete leto!

Srdačan pozdrav,

Rami Jensen
President i CEO

Latest news

Davide Moretto creates attractive stores in JYSK Italy

Davide kreira atraktivne prodavnice

- Davide je svoju karijeru pronašao u JYSKu. Započeo je karijeru kao prodajni asistent, a danas je zaslužan za kreiranje atraktivnih prodavnica za kupce u Italiji.

Environment

JYSK predstavlja alternativu pamuku u kategoriji čaršava za krevet

- JYSK sada nudi čaršave za krevet od liocela, alternative pamuku koja nudi određeni broj prednosti prilikom proizvodnje tekstila kada su u pitanju JYSK proizvodi. 

Rami Jensen

Naš CEO donosi dobre vesti: Spremni za narednu finansijsku godinu

- Bez obzira što je leto tek počelo i što je ovo doba kada po pravilu u JYSKu ima dosta posla, već sad razmišljamo o narednoj finansijskoj godini.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office