Skip to main content

Novosti od našeg CEO-a (glavnog izvršnog direktora): Spremni za novu finansijsku godinu

Datum:

Author: ,

Kategorija: Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Drage kolegice i kolege,Rami Jensen

Stiže nam ljeto i kao i uvijek to znači puno posla za JYSK zbog izbacivanja baštenske garniture na prodaju u trgovinama i distributivnim centrima i pripreme za narednu finansijsku godinu za JYSKov rukovodeći tim.

Oboje nam ide dobro i želimo vam se zahvaliti na kontinuiranim naporima i pozitivnom prodajnom stavu. To pokazuje naša prodaja i broj kupaca koji posjećuju naše trgovine.  

PREKRETNICA U SISTEMU UNIFIED COMMERCE

Prije planiranog smo uspješno implementirali sistem Unified Commerce u svim trgovinama u Poljskoj, prvoj od bivših DBL država. Hvala vam na pripremi i provođenju ovog projekta. Veoma je impresivan i unijet će pozitivnu promjenu u iskustvo kupovine naših kupaca. U narednim mjesecima očekujemo implementaciju sistema Unified Commerce u Španiji, a nakon toga u Francuskoj i Austriji.

Također smo obilježili prvu godinu u Turskoj, kao i otvaranje četvrte trgovine u državi. U Turskoj vidimo značajan potencijal pa smo odlučili da izgradimo nezavisnu organizaciju zemalja s direktorom (Country Director) Fatihom Tezcanom, kako bismo maksimalno iskoristili potencijal.     

NOVI SPRAT U NAŠOJ JYSK KUĆI

Možda ste primijetili da smo dodali novi sprat u našoj JYSK kući koji sada uključuje predanost održivosti. To smo uradili kako bismo pokazali da želimo biti dio rješenja klimatskog problema, a trenutno čekamo da Science Based Targets initiative odobri naše planove. Ima još mnogo projekata održivosti koje ispitujemo o čemu ćete više saznati ove jeseni.

Plakat za strategiju

FINANSIJSKA 2025. GODINA

U maju smo okupili rukovodeće timove širom JYSKa u Danskoj kako bismo pokrenuli posljednju godinu naše strategije „Seamless and Closer to the Customer”. Od tada, rukovodeći timovi iz svih zemalja u kojima JYSK posluje, logističkih i uslužnih funkcija rade na svojim lokalnim poslovnim planovima za narednu finansijsku godinu. Postavili smo snažne planove za postizanje cilja prije nego lansiramo ažuriranu verziju strategije za finansijsku 2026. godinu.

Moj rukovodeći tim i ja vam se ponovo želimo zahvaliti na napornom radu i posvećenosti u našim JYSK trgovinama, distributivnim centrima i glavnim uredima. Želimo vam sjajno ljeto!

Srdačno

Rami Jensen
President & CEO

Latest news

Davide Moretto creates attractive stores in JYSK Italy

Davide stvara atraktivne prodavnice

- Davide je pronašao svoj put karijere u JYSKu. Počeo je kao Sales Assistant, ali danas stvara atraktivne prodavnice za kupce u Italiji.

JYSK Vogošća

Velika prekretnica – Otvorena trideseta JYSK prodavnica u Bosni i Hercegovini

- Sa nastavkom ekspanzije i željom da bude što bliži svojim kupcima, JYSK je u Vogošći otvorio svoju tridesetu prodavnicu u Bosni i Hercegovini.

Environment

JYSK predstavlja alternativu za pamuk u plahtama

- JYSK sada nudi plahte s liocelom, koji je alternativa pamuku, što pruža nekoliko prednosti za tekstilnu proizvodnju u JYSKovim proizvodima. 

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office