Skip to main content
JYSK tim

Nakon puno izazova Beograd dobio još jednu preuređenu prodavnicu

Датум: 04/04/2022

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија:

Kada su krenuli radovi, niko nije ni slutio da će se ovo preuređenje prodavnice na Banovom Brdu u Beogradu pretvoriti u veliki izazov i da će trajati više meseci.

Najizazovniju stvar prilikom preuređenja prodavnice predstavljalo je betoniranje poda koje je zahtevalo veliki napor oko preuređenja prodavnice.  Zaposleni JYSKa morali su svesti rad prodavnice i asortiman na 50% prostora, a nakon izvršenih radova na jednom delu, sve to su morali još jednom da ponove kako bi se završilo betoniranje ostatka prostora.

Radovi
Početak radova u prodavnici

 

Preuređenje
Preuređenje prodavnice

„Bilo je puno posla i sigurno je ovo jedno od najizazovnijih preuređenja do sada, ali uprkos brojnim preprekama uspeli smo da postignemo da se prodavnica ne zatvara za naše kupce“ kaže regionalni rukovodilac prodaje za Srbiju, Ivan Vančić.

Sam posao oko preuređenja je krenuo krajem 2021. godine i trajao sve do 24.02.2022 kada je i bilo otvaranje.

"Osmogodišnje iskustvo u JYSKu naučilo me da nema izazova koji ne možemo da rešimo uz pravi tim! Zahvaljujući momcima iz E-teama, Helpdeska, Retaila, Store Supportera i ispomoći svih divnih kolega i najbolje ekipe iz prodavnice – postigli smo da kupci skoro i ne primete ovako obimnu tranziciju. Rezultat je zaista moderna, predivna prodavnica uz koju ćemo, siguran sam, ostvarivati zelene indekse još mnogo godina" kaže rukovodilac prodavnice na Banovom Brdu u Beogradu, Goran Sivro.

Prodavnica uređena prema novom skandinavskom inspirativnom 3.0. konceptu dočekala je oduševljene kupce uz sjajne ponude i atraktivne popuste.

Uprkos brojnim izazovima, regionalni rukovodilac prodaje Ivan Vančić zadovoljan je i ponosan na kolege ali i na postignut rezultat.
 

Ivan Vančić, District manager Srbija
Ivan Vančić, District manager , Srbija


„Velike pohvale za sve kolege, siguran sam da će Banovo Brdo nizati odlične rezultate.“

Latest news

Ultrabalaton

JYSKov tim u jednom vikendu uspešno odradio tri trke u tri države

13/05/2024 - JYSK kolege iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije udružili su snage i u jednom vikendu uspešno završili tri trke u tri države.

Rami Jensen

Obaveštenje našeg CEO direktora: Dostignuća i proslave

08/05/2024 - Proleće je zvanično stiglo, a toliko ima dostignuća i uspeha koje treba da poslavimo.

Pallet cover

Saznajte kako JYSK koristi plastiku da bi uštedeo plastiku

06/05/2024 - Nova plastična navlaka će pomoću JYSKu da poveća ekološku održivost.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office