Skip to main content

NAJNOVIJE VESTI IZ RAZLIČITIH ZEMALJA: TRČANJE, TAKMIČENJE I NIZANJE POBEDA

Датум: 19/10/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Категорија: People

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih zemalja u sastavu JYSK Nordic. Više o njima pročitajte ovde.

Poljska

Najnovije vesti

Turnir u fudbalu „Tri džina iz Centralne Poljske“ za zaposlene u branši skladištenja završen je pobedom jednog JYSKovog tima i petim mestom drugog tima. Oba tima dolaze iz Radomskog u Poljskoj. JYSK, IKEA i Kaufland su osmislili ovaj fudbalski turnir.

Finska

Svo osoblje iz prodavnica i sedišta kompanije okupilo se u Tampereu u Finskoj kako bi prisustvovali dodeli JYSKovih nagrada za 2018. Kako bi svi bili u mogućnosti da prisustvuju događaju, sve finske prodavnice bile su zatvorene dan nakon zabave.

Irska

najnovije vesti

Tim JYSK Irska je u porastu i nedavno su regrutovani prvi članovi osoblja. Otvaranje prve dve JYSK prodavnice u Irskoj je planirano za april 2019. Sleva nadesno: Jenny Johnston, Sales & Marketing Manager (menadžer za prodaju i marketing), Karen Østergaard, Retail Operational Manager (operativni menadžer maloprodaje), Roni Tuominen, Head of Retail (načelnik maloprodaje) i Kateryna Babenko, Regional HR Manager Nordic (regionalni menadžer ljudskih resursa za JYSK Nordic).

Velika Britanija

Najnovije vesti

Svi zaposleni u Velikoj Britaniji nedavno su se takmičili u JYSK igrama. Mešoviti timovi iz čitave zemlje su se okupili kako bi oprobali snage u velikom broju sportskih izazova, kao što su streličarstvo, bacanje sekire i ljudski stoni fudbal.

Danska

najnovije vesti

U skladu sa tradicijom, 110 zaposlenih iz sedišta kompanije u Orhusu u Danskoj učestvovalo je u DHL štafetnoj trci, koja je najveća štafetna traka na svetu. 19 trkačkih timova i 3 pešačka tima iz JYSKa prešlo je stazu dužine 5 kilometara.

Mađarska

Najnovije vesti

Nikoletta Raschné Ferenc, Store Manager (menadžer prodavnice) i njen tim iz Egera u Mađarskoj ostvarili su dobre rezultate u protekloj finansijskoj godini i dospeli su u 10 najboljih JYSKovih prodavnica u Mađarskoj. Deset najboljih Store Managera je nagrađeno službenim automobilom u periodu od godinu dana.

DELITE SVOJU PRIČU

Slobodno nam pošaljite ideju za priču na GOJYSK@JYSK.com.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office