Skip to main content

PREGLED IZ ZEMALJA: TRKE, IGRE I POBJEĐIVANJE

Datum: 19/10/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: People

Tu i tamo dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih zemalja u kojima je prisutan JYSK Nordic. Pregledajte ih ovdje.

Poljska

Pregled

Turnir u fudbalu "3 velika prodavca iz centralne Poljske" za zaposlene u skladišnoj industriji okončan je pobjedom jednog JYSK tima i petog mjesta za drugi tim, oba iz Radomskog, u Poljskoj. JYSK, IKEA i Kaufland su došli na ideju za turnir.

Finska

Svi zaposleni u prodavnicama i sjedištima okupili su se u gradu Tampere, u Finskoj, kako bi proslavili JYSK nagrade za 2018. godinu. Da bi se omogućilo da svi učestvuju, sve prodavnice u Finskoj bile su zatvorene dan nakon zabave.

Irska

pregled

Tim JYSK Ireland se razvija i prvi članovi osoblja su regrutovani. Otvaranje prve dvije prodavnice u Irskoj odigraće se u aprilu 2019. godine. S lijeva: Jenny Johnston, Sales & Marketing Manager (menadžer prodaje i marketinga); Karen Østergaard, Retail Operational Manager (menadžer maloprodajnih aktivnosti); Roni Tuominen, Head of Retail (šef službe maloprodaje) i Kateryna Babenko, Regional HR Manager Nordic (regionalni menadžer za ljudske odnose za Nordic).

Ujedinjeno Kraljevstvo

Pregled

Nedavno su svi zaposleni u Velikoj Britaniji učestvovali na JYSK igrama. Mješovite ekipe iz cijele zemlje su se udružile da se takmiče jedna sa drugom u nizu fizičkih izazova kao što su streličarstvo, bacanje sjekire i stolni fudbal.

Danska

pregled

U skladu sa tradicijom, 110 zaposlenih iz sjedišta u Arhusu, u Danskoj, učestvovalo u štafetnoj trci DHL Relay Race, koja je najveća na svijetu štafetna trka. 19 timova za trčanje 3 tima za brzo hodanje iz JYSK-a je prešlo stazu dugu 5 kilometara.

Mađarska

Pregled

Store Manager (menadžer prodavnice) Nikoletta Raschné Ferenc i njen tim iz Egera u Mađarskoj, postigli su dobre rezultate prošle finansijske godine i nalaze se među 10 najboljih JYSK prodavnica u Mađarskoj. Svih 10 najboljih Store Managera nagrađeni su automobilom kompanije na godinu dana.

PODIJELITE SVOJU PRIČU

Slobodno nam pošaljite svoje ideje za priče na internetsku lokaciju GOJYSK@JYSK.com.

 

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenika

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. septembra pokrenuo prvi program District Manager Trainee (DMT) u Glavnom uredu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi na aluminiju i kontejnerskom prostoru

08/03/2024 - Nove inicijative proizvodnje i pakovanja smanjuju upotrebu aluminija i potrebni transportni prostor.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office