Skip to main content

Najbolji novogodišnji/božićni proizvodi po izboru troje menadžera prodavnice

Датум:

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Troje menadžera prodavnice je pokazalo svoje omiljene proizvode iz novog novogodišnjeg/božićnog asortimana.

Suzi Bentli
Suzi Bentli, menadžerka prodavnice, Velika Britanija

Suzi Bentli, menadžerka prodavnice u Pontefraktu, Velika Britanija

„Dopada mi se tradicionalni nordijski dizajn manjeg fenjera HYPERSTEN. Mislim da može da stvori topao, ušuškan ambijent u dnevnoj sobi tokom hladnih zimskih večeri.

Jedan od mojih omiljenih proizvoda je i ukrasni jastuk NIDHUG. Detalji na ovom jastuku su neverovatni, očarana sam detaljno izvezenim ptičicama. Kupila sam jedan čim sam ga ugledala, i jedva čekam da ga stavim na kauč povodom praznika.

Takođe, veštački cvet HJERTE je upadljiv detalj i pruža jak vizuelni efekat. Izgledao bi sjajno na sredini svake praznične trpeze“.

Tri proizvoda po izboru Suzi Bentli

 

Marko Mršić
Marko Mršić, menadžer prodavnice, Austrija

Marko Mršić, menadžer prodavnice u Kufštajnu, Austrija

„JYSK ima toliko lepih i zanimljivih prazničnih artikala. Teško mi je da odlučim koji su mi apsolutni favoriti.

Ali ako moram da biram, novogodišnji vilenjak FAFNER je jedan od mojih omiljenih proizvoda. Svake godine tokom praznika držim dva takva na kućnom pragu. Jednostavno odaju praznični duh i prosto su neodoljivi. Ne postoji gost koji je prošao pored njih a da ih nije dodirnuo i protresao

Tu su i lampice ELDE koje obasjavaju našu novogodišnju jelku mekom svetlošću. Cena i dobar kvalitet su za mene neprevaziđena kombinacija. Proizvod je još bolji zbog praktičnog tajmera, tako da je neizostavan izbor za naše kupce.

Moj treći po redu omiljeni proizvod je ćebe OD. Savršeno je za hladne periode. Kod nas je ovo ćebe rezervisano za ugodne večeri koje provodimo na kauču sa decom gledajući TV. Kao svakodnevni proizvod, ovaj artikal je savršen izbor za naše kupce ili kao novogodišnji/božićni poklon“.

Tri proizvoda po izboru Marka Mršića

 

ZENAIDA MAŠIĆ
Zenaida Mašić, menadžer prodavnice, Bosna i Hercegovina

Zenaida Mašić, menadžer prodavnice u Bugojnu, Bosna i Hercegovina

Među omiljenim proizvodima ove JYSK novogodišnje/božićne sezone našli su se fenjeri i svećnjaci, koji su osvežili i upotpunili naš aktuelni asortiman.

Fenjer RHODOLIT u obliku zvezde, sa ugrađenom svećom i tajmerom, deluje veoma moderno zbog svoje mat crne boje kombinovane sa staklom. Lako se uklapa u svaki enterijer. Sigurna sam da bi uneo osećaj udobnosti, toplinu i zimsku čaroliju u svaki dom. Kupci su oduševljeni.

Svećnjak ELDARIT jednostavnog dizajna u mat crnoj boji takođe može da pruži svečan i moderan izgled svakom stolu. To je pravi primer skandinavskog minimalizma i neće proći neopaženo ni u jednoj prostoriji.

Moj treći izbor su kašičice SERAFINIT. Zahvaljujući setu od četiri prelepe pozlaćene kašičice, tokom praznika ćete uživati beskrajno u svakoj šolji toplog napitka. Sa njima, zimska čarolija može da počne. Savršeno se uklapaju sa drugim zlatnim setovima iz JYSK asortimana, kao što su pribor za jelo i činije za salatu. Praznični doživljaj je sada kompletan“.

Tri proizvoda po izboru Zenaide Mašić

 

Latest news

Environment

JYSK predstavlja alternativu pamuku u kategoriji čaršava za krevet

- JYSK sada nudi čaršave za krevet od liocela, alternative pamuku koja nudi određeni broj prednosti prilikom proizvodnje tekstila kada su u pitanju JYSK proizvodi. 

Rami Jensen

Naš CEO donosi dobre vesti: Spremni za narednu finansijsku godinu

- Bez obzira što je leto tek počelo i što je ovo doba kada po pravilu u JYSKu ima dosta posla, već sad razmišljamo o narednoj finansijskoj godini.

Tiia and Dominik, CSC Specialists in JYSK

Tiia i Dominik su pronašli svoj put u korisničkoj službi

- JYSK nudi brojne mogućnosti u vezi sa karijerom. Dominik i Tiia su iskoristili priliku koja im se ukazala i pronašli sopstveni karijerni put.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office