Skip to main content

Naša tri menadžera prodavnica pokazuju najbolje božićne proizvode

Datum: 02/12/2022

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategorija: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Tri menadžera prodavnica pokazuju svoje omiljene proizvode iz novog božićnog asortimana.

Suzie Bentley
Suzie Bentley, Store Manager (menadžer prodavnice), Ujedinjeno Kraljevstvo

Suzie Bentley, Store Manager (menadžer prodavnice) u Pontefract, Ujedinjeno Kraljevstvo

"Volim tradicionalni nordijski dizajn male HYPERSTEN lampe. Osjećam da bi stvorio topao, ugodan ambijent u vašoj dnevnoj sobi tokom hladnih zimskih večeri.

NIDHUG jastuk je takođe jedan od mojih omiljenih. Detalji na ovom jastuku su nevjerovatni, a privlači me zamršeni dizajn veza božićnih ptica. Kupila sam jedan od ovih čim sam ga ugledala i jedva čekam da ga stavim na kauč tokom božićne sezone.

Takođe, vještački cvijet HJERTE upada u oči i ostavlja veoma snažan vizuelni utisak. Izgledao bi nevjerovatno kao središnji dio svakog božićnog stola za ručak".

Tri proizvoda Suzie Bentley

 

Marco Mrsic
Marco Mrsic, Store Manager (menadžer prodavnice), Austrija

Marco Mrsic, Store Manager (menadžer prodavnice) u Kufstein, Austrija

"JYSK ima toliko lijepih i nevjerovatnih božićnih proizvoda. Teško je izabrati moje apsolutno omiljene proizvode.

Ali ako moram birati, FAFNER božićni vilenjak je jedan od mojih omiljenih proizvoda. Svake godine za vrijeme adventa imam dva na kućnom pragu. Oni jednostavno šire božićni duh i privlače pažnju. Nijedan gost još nije uspio da prođe pored njih a da ih ne dodirne i ne zatrese

Takođe, ELDE lampice omogućavaju da naša jelka sija mekim svjetlom. Cijena u kombinaciji sa dobrim kvalitetom je za mene jednostavno nenadmašna. Praktična funkcija tajmera čini proizvod još vrijednijim i jednostavno je nezaobilazan za naše kupce.

Moj treći omiljeni proizvod je OD deka of flisa. Savršena je za hladnu sezonu. Kod nas se deka koristi za prijatne TV večeri sa djecom na kauču. Kao svakodnevni proizvod, ovaj artikal je uvijek prikladan kao siguran izbor za naše kupce ili kao božićni poklon".

Tri proizvoda Marco Mrsic

 

ZENAIDA MAŠIĆ
Zenaida Mašić, Store Manager (menadžer prodavnice), Bosna i Hercegovina

Zenaida Mašić, Store Manager (menadžer prodavnice) u Bugojnu, Bosna i Hercegovina

"Među omiljenim proizvodima ove JYSK božićne sezone su lampioni i fenjeri koji su osvježili i upotpunili naš trenutni asortiman.

RHODOLIT fenjer u obliku zvijezde, sa ugrađenom svijećom, tajmerom i mat crne boje koja mu u kombinaciji sa staklom daje vrlo moderan izgled. Lako se uklapa u bilo koji enterijer. Sigurna sam da bi svakom domu dao osećaj udobnosti, topline i zimske čarolije. Kupci su oduševljeni.

Takođe, ELDARIT svijećnjak u mat crnoj boji jednostavnog dizajna učiniće svaki sto svečanim i modernim. To je pravi primjer skandinavske jednostavnosti i neće proći nezapaženo ni u jednoj prostoriji.

Moj treći izbor su SERAFINIT kašičice. Set od četiri prelijepe zlatne kašičice učiniće svaku šoljicu toplog napitka beskrajno prijatnom ove sezone. Sa njima zimska čarolija može da počne. Savršeno se nadopunjuje sa ostalim zlatnim setovima iz JYSK asortimana, kao što su pribor za jelo i zdjele za salatu. Sada je praznično iskustvo potpuno”.

Tri proizvoda Zenaida Masic

 

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office