Skip to main content
Event "Hygge je tamo gdje je JYSK"

Na regionalnom garden eventu predstavljene nove JYSK linije baštenskog nameštaja

Datum: 11/05/2023

Autor: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: CSR , Product Assortment

U prepoznatljivom prostoru Bioskopa Balkan u Beogradu, predstavljene su nove linije baštenskog nameštaja i dizajnerski trendovi za proleće i leto. Iako se na prvi pogled enterijer ne čini kao logičan izbor za predstavljanje baštenskog nameštaja, ovo dešavanje je pokazalo da pravi komadi i prikladne dekoracije baš svaki prostor mogu jednostavno da pretvore u mali, lični hygge kutak.

Хигге кутак

Uz brojne medije iz Hrvatske, BiH i Srbije, garden eventu su prisustvovali i B2B kupci i Development partneri.

 

POVEZANOST, OPUŠTANJE I DRUŽENJE

Uz nove linije baštenskog nameštaja, predstavljeni su i Belonging i Release trendovi, koji će obeležiti proleće i leto. Novi asortiman i predstojeći trendovi nastali su na ideji povezanosti, druženja sa porodicom i prijateljima kao i stvaranja stress free oaze u domu, a karakterišu ih smirene nijanse neutralnih skandinavskih boja uz primese rozih tonova, nameštaj od ratana i neobrađenog drveta kao i detalji od terakote.

Zvjezdana Novak, Communications Managerica JYSKa za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju, istaknula je trendove koji nas očekuju, ali i koliko smo blizu danskom receptu za sreću: „Naši proizvodi inspirisani su prirodom i stvarani su tako da svaki detalj doprinosi postizanju prijatnog, funkcionalnog prostora koji sam po sebi odmara i obezbeđuje atmosferu za svakodnevni hygge trenutak. Novi trendovi Belonging i Release imaju isti zadatak: da stvore atmosferu koja je idealna za druženje sa najdražim ljudima kao i da podstakne osećaj pripadanja i opuštanja. Zahvaljujući prirodnim materijalima i oku ugodnim nijansama kao i prozračnim komadima nameštaja, nove linije već prizivaju leto i sve što nam leto donosi: odmor, opuštanje i neizostavan boravak na vazduhu u druženju sa porodicom i prijateljima“.

Звјездана Новак, ЈИСК менаџер за комуникације за Словенију, Хрватску, Босну и Херцеговину и Србију и представник за медије
Zvjezdana Novak, Communications Managerica JYSKa za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju s predstavnicama medija

Uz predstavljene trendove, arhitektinja Miroslava Amidžić-Ivan iz Deep house grupe koja se bavi dizajnom enterijera, predstavila je par idejnih rešenja za uređenje spoljašnjeg prostora, uz brojne savete i preporuke.

Dešavanju je prisustvovao i Martin Fyn Aamand, Communication i PR manager JYSKa, koji je iz prve ruke ispričao kako Danci pristupaju hyggeu, na koji način ga žive i kako ga uklapaju u svoj svakodnevni život, koji je, kao i kod nas, prilično užurban.

Мартин Фин Ааманд, менаџер за комуникације и односе са јавношћу ЈИСК-а
Martin Fyn Aamand, Communication i PR manager JYSKa

ODRŽIVOST I PLANOVI ZA BUDUĆNOST

Održivost je utkana u svaki segment JYSK poslovanja - od uticaja na suzbijanje klimatskih promena i upotrebe ekološki prihvatljivih sirovina, do sistemske brige o zaposlenima i lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Vesna Kukić Lončarić, Country director JYSKa za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju predstavila je tako nove fokuse JYSKa, kao i dalje planove za ekspanziju.

Vesna Kukić Lončarić, Country direktorica JYSKa za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju
Vesna Kukić Lončarić, Country direktorica JYSKa za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju

„I dalje nam je velik fokus na ekspanziji i preuređenju prodavnica prema novom skandinavskom konceptu kako bismo našim kupcima obezbedili novi i inspirativniji način kupovine. Do sada smo preuredili 127 prodavnica od ukupno 150 sa kojima poslujemo i nastavljamo dalje istim tempom kako bismo do septembra 2024. godine završili projekat. Posebno smo ponosni na svoje održive projekte i razvoj recikliranih proizvoda i ambalaže sa ciljem ostvarivanja svojih dugoročnih ciljeva – da svedemo poslovanje na nultu stopu emitovanja CO2.“

Kako biste doživeli atmosferu, pogledajte video u nastavku.

 

Latest news

Winner

Gryfice je najatraktivnija JYSKova prodavnica na svetu

06/06/2023 - Tokom proteklih meseci, organizovano je takmičenje za najatraktivniju JYSKovu prodavnicu na svetu.

Viktor Pekez

Viktorovih dvanaest godina u JYSKu - kolegijalnost i timski duh kao ključ uspjeha

05/06/2023 - Samo 6 meseci je bilo dovoljno da, zbog svog izuzetnog zalaganja, Viktor Pekez od pozicije Sales Assistanta postane Deputy Store Manager JYSK prodavnice u Pančevu – radnom mestu na kojem i posle 12 godina, svakodnevno uči i razvija se.

New PoS

Uvođenje sistema Unified Commerce se ubrzava

31/05/2023 - Novo mesto prodaje sa sobom donosi mnoštvo novih funkcija. A sada se uvođenje ubrzava.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office