Skip to main content
Silkeborgvej reopening

Morten je bio u prvom planu istorijskog ponovnog otvaranja prodavnice br. 1

Датум: 02/03/2020

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Attractive Stores , History

Sunce je sijalo tog ledenog jutra u petak 28. februara, kada je JYSKova prva prodavnica iz 1979. ponovo otvorena u okviru najnovijeg koncepta lanca.

Kliknite gore da biste videli još fotografija.

U velikom koraku, Morten Fjelsted je naskočio na pult nove redizajnirane prodavnice, kod kojeg je zvanično postao Store Manager (menadžer prodavnice) tog dana.

„DA LI STE SPREMNI?!“ uzviknuo je iznad grupe kolega koji su došli da uzmu učešće u istorijskom ponovnom otvaranju, nešto više od 40 godina nakon što je JYSKov osnivač Lars Larsen prvobitno otvorio prodavnicu.

„DAAAA!“ začuo se horski odgovor.

Činjenice

  • JYSKov osnivač Lars Larsen je otvorio prvu prodavnicu 2. aprila 1979. godine.
  • Prodavnica je ponovo otvorena u petak 28. februara 2020.
  • Prodavnica ima 1100 kvadratnih metara prodajnog prostora i skladište od 425 kvadratnih metara.

Okupljanje na Silkeborgveju

Među zaposlenima su bile i tri osobe koje su i same učestvovale u otvaranju prve prodavnice Jyska Sengetøjslager 2. aprila 1979. godine. Drugi zaposleni, Kirsten Holst, treći zaposleni, Jéan Brøns i četvrti (ili tako, kako veruje), Sally Johannesen.

Tri člana JYSKovog kluba seniora su prisustvovali kako bi ponudili besplatnu kafu i tortu kupcima koji su želeli da iskoriste neku od brojnih sjajnih ponuda na otvaranju.

Nešto pre 9 ujutru, Morten je stao na baštensku klupu ispred ulaza u prodavnicu.

„Velika je čast što danas stojim ovde i učestvujem u ponovnom otvaranju ove istorijske prodavnice. Divno je što imam priliku da uradim ovo i stvarno je sjajno što danas vidim toliko kupaca i kolega ovde“, rekao je očito entuzijastični Store Manager.

Pohvale za JYSK

Zatim je od Mortena preuzeo reč Kristian Würtz, prvi zamenik gradonačelnika opštine Arhus, koji živi u lokalnoj oblasti i stoga može da vidi svojim očima transformaciju prodavnice.

„Hvala vam što sam danas ovde sa vama. Drago mi je što ću uskoro moći da vam poželim dobrodošlicu unutra, ne samo zbog toga što je JYSK kompanija koja brine o svojim zaposlenima. Na ovaj način, vi kao kupac ne samo da dobijate odličnu ponudu, već pomažete da podržimo kompaniju koja postupa u skladu sa svojom društvenom odgovornosti“, rekao je Kristian Würtz, koji je i savetnik za socijalna pitanja i zapošljavanje.

U 9:00 Morten i Kristian su zajedno presekli traku i pustili red kupaca u prodavnicu.

Doživite ponovno otvaranje u video snimku u nastavku:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office